RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/ Alexander Joe

Touré tror fortsatt på City-gull

Sist oppdatert:
Har ikke gitt opp gullkampen.

Manchester City har ikke gitt opp gullkampen i Premier League. Yaya Touré tror fortsatt klubben kan forsvare fjorårets tittel.

Sist sesong jublet City-fansen for de himmelblås første seriegull på 44 år, men nå har laget hele elleve poeng opp til serieleder og byrival United.

Tross den store avstanden, har Touré på ingen måte mistet troen på gull.

- Vi er lenger bak enn vi ønsker, men alt vi trenger å gjøre er å tenke tilbake på sist sesong for å vite at det er mulig, sier Touré til Citys nettsted.

Hjemme
Midtbanespilleren har vært opptatt med spill for Elfenbenskysten i afrikamesterskapet de siste ukene. Touré er glad for å være tilbake i Manchester.

- Vi har en tropp med fantastiske spillere, og jeg tror det viktigste er at alle er tilbake. Alle vennene mine er her og er glade for å se meg, og vi er som en familie som passer sammen. Det er viktig.

- Jeg føler at jeg er hjemme igjen. Jeg møtte noen City-fans før flyturen fra Paris til Manchester, og de sa «velkommen hjem, Yaya». De sa de ville at jeg skulle hjelpe laget og bringe glede til supporterne. Det er det jeg vil forsøke å gjøre, forteller Touré.

Skuffet
Elfenbenskysten var blant favorittene i afrikamesterskapet, men innfridde ikke forventningene og ble slått ut i kvartfinalen. Touré innrømmer at han er skuffet.

- Selvfølgelig er vi det. Jeg er profesjonell og ønsker å vinne trofeer, men nå er det ikke rett tidspunkt å tenke på det. Vi gjorde vårt beste, men det var ikke nok denne gangen.

I stedet for å deppe over landslagsnedturen, retter han i stedet blikket mot serieinnspurten i England. 13 kamper gjenstår av sesongen.

- Jeg ser bare framover og ikke tilbake, og det betyr kun Premier League og intet annet i øyeblikket. Det er godt å være tilbake, sier Touré.

Manchester City skal i aksjon borte mot Southampton lørdag kveld. Da kan Vegard Forren få sin debut for Southampton. Serieleder Manchester United tar imot Everton søndag.

I Norwich blir det et norsk møte mellom hjemmelagets Alexander Tettey og Fulham-duoen Brede Hangeland og John Arne Riise. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere