RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Townsend viste Spurs hvorfor de bør beholde ham

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Andros Townsend strålte for Tottenham i Europa League-kvalifiseringen.

DINAMO TBILISI - TOTTENHAM 0-5:

Tottenham Hotspur hadde få problemer med å slå Dynamo Tbilisi fra Georgia i Europa League-kvalifiseringen torsdag kveld.

Akkurat som forrige sesong, virker Andre Villas-Boas å satse på turneringen og Spurs stilte med et solid lag.

Men til tross for at flere av Spurs' største stjerner var på banen, var det Andros Townsend som imponerte mest for London-klubben.

Det har blitt spekulert i om Townsend kan komme til å bli solgt i sommer, men torsdag viste han at det ikke nødvendigvis er en god idé.

Townsend startet målshowet
Unggutten, som imponerte på utlån hos Queens Park Rangers forrige sesong, brukte kun 12 minutter på å sende gjestene fra Nord-London i ledelsen.

Like før pause var Townsend igjen delaktig da han på strålende vis fant Tottenhams nysignering Paulinho foran mål. Brasilianeren gjorde ingen feil og satte inn Tottenhams andre mål for kvelden.

Soldado scoret igjen
Etter hvilen fortsatte Tottenham å kontrollere spillet og kun ti minutter etter hvilen scoret Roberto Soldado sitt tredje Tottenham-mål på tre kamper. Og igjen var det Townsend som var nest sist på ballen.

Danny Rose la så på til 4-0 for Spurs, før Soldado igjen satte ballen i mål og Tottenham kunne dermed juble for 5-0.

Innbytter Harry Kane var svært nære ved å øke gjestenes ledelse like før slutt, men det ble ikke flere mål og dermed vant Tottenham enkelt 5-0 i Georgia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere