RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX

Traorés varieté

Sist oppdatert:
Det er noe tragikomisk over Abdoulrazak Traorés helg. Selv løser han den ufrivillige fotballpausen med galgenhumor.

TRONDHEIM (Nettavisen): - Jeg er utenfor to lag, utbryter Abdoulrazak Traoré og viser frem sitt bredeste glis.

Han har nettopp fått beskjed av Knut Tørum om at RBK-bussen går uten ham, når laget setter kursen mot Skien og oppgjøret mot Odd Grenland.

Hovedsakelig er det fordi Bjørn Tore Kvarme er skadet, og stopperreserve Alejandro Lago opptar den tredje plassen i utlendingskvoten.

Sjekk oddsen på kampen her.

Rødt ut
Det som gjør helgen enda mer spesielt for Abdoulrazak, er at han heller ikke får spille kamp for RBK 2 – ettersom han pådro seg rødt kort etter 43 minutter mot Follo.

- Det var helt håpløst. Først fikk jeg gult for en takling, og så fikk jeg nok et gult rett etterpå, da jeg var oppe i en duell med keeper, sier Traoré til Nettavisen og rister på hodet.

Etter rapportene å dømme stemmer 18-åringens beskrivelser relativt godt med virkeligheten, og at rødkortet mot Follo var av den billige sorten. Resultatet er uansett at han må stå over oppgjøret mot Åmot tirsdag.

- Så hva skal du gjøre denne helgen, «Abdi»?

- Jeg blir jo igjen i Trondheim, så jeg skal trene på senteret og se kampen på TV hjemme i stua, forteller han.

På hodet
Dermed et det meste snudd på hodet, for spilleren som startet RBKs fem første seriekamper. Siden har han ikke spilt et minutt!

- Etter kampen mot Vålerenga var jeg utenfor laget. Jeg vet ikke hvorfor. Men det er Knut sin avgjørelse, og ikke min. Fotballen er slik, samtidig som jobben min er å spille fotball, sier han lojalt.

Den siste tiden har ivorianeren brukt på å skaffe seg en ny leilighet i Trondheim. I løpet av neste måned flytter han ut av kollektivet med Didier Ya Konan. Kort tid etter håper han at kjæresten også er på plass.

I mellomtiden skal han kjempe seg inn i RBKs startellever - igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere