RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre angrepet med kniv under VM-festen

STYGGE SCENER: Tre menn ble angrepet med kniv da store folkemasser hadde samlet seg for å se kvartfinalen mellom Costa Rica og Nederland.
STYGGE SCENER: Tre menn ble angrepet med kniv da store folkemasser hadde samlet seg for å se kvartfinalen mellom Costa Rica og Nederland. Foto: Esteban Felix (Ap / NTB scanpix)
Stygge scener i Costa Rica.

Titusenvis av mennesker hadde samlet seg på Demokratiplassen i San Jose i Costa Rica for å følge landets kvartfinale mot mot Nederland.

Der ble det dramatiske scener, ikke bare fordi kampen i seg selv var spennende, men på grunn av de fæle scenene som oppstod på plassen underveis.

En person skal nemlig ha angrepet tre mennesker med kniv, og det som skulle ha vært et sted for festligheter, ble istedet sperret av politiet.

Tilstanden til de tre mennene som ble angrepet er uviss, og på bildene Daily Mail har fått tilgang til kan man blant annet se angrepskniven stikke ut av ryggen på et av ofrene.

Politiet i San Jose har ennå ikke kommet med en uttalelse i forbindelse med hendelsen.

Selve kampen endte som kjent med seier til nederlenderne etter at keeper Tim Krul ble den store helten da han reddet to av Costa Ricas forsøk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere