Gå til sidens hovedinnhold

- Tre år for Senna

Manchester United har så godt som sikret seg Villarreals midtbaneanker Marcos Senna.

United fikk ikke tak i Patrick Vieira, som forsvant fra Juventus til Inter, men Old Trafford-klubben skal være svært nær å hente Marcos Senna fra Villarreal. Avtalen, som ifølge Manchester Evening News nå skal være rett rundt hjørnet, er verdt 3,4 millioner pund.

Tre år
Den brasiliansk-fødte spanske landslagsspilleren vil i så fall ytterligere forsterke Uniteds midtbane, etter at Michael Carrick ble klar for klubben tidligere i uka.

30-årige Senna skriver trolig under på en treårskontrakt verdt 65.000 pund i uka.

- Jeg vet at de forhandler om en overgang. Jeg håper de reder ut av det så fort som mulig, så jeg vet hvordan fremtiden min vil bli, sier han.

Sir Alex Ferugson har imidlertid kommet med hint om at han er på jakt etter flere spillere, selv om det ikke nødvendigvis blir en ny spiss etter at Ruud van Nistelrooy forsvant til Real Madrid.

- Ruud har reist, men vi har Ole Gunnar Solskjær på vei tilbake, og han gjør store fremskritt. Jo flere kamper han får nå, jo bedre blir det for ham. Vi har også andre alternativer i angrep. Ryan Giggs, Paul Scholes, Wayne Rooney, Louis Saha. Og selvfølgelig: vi sier ikke at han vil være tilbake med en gang, men Alan Smith gjøre fantastiske fremskritt på trening, forteller Ferguson.

Smith som spiss
Han er overrasket over progresjonen til den hissige lysluggen.

- Han er ikke langt unna å kunne spille i en ordentlig kamp nå. Jeg vil tro at han er tilbake igjen om tre uker, og da som spiss. Hvis vi ser oss omkring, så er det ikke så mange spisser vi kunne tenke oss å gå for i forhold til de behovene vi har, utdyper han.

Ferguson er blitt kritisert for den noe lunkne aktiviteten på overgangsmarkedet denne sommeren, men skotten er fornøyd med den troppen han har.

- Det er en herlig gjeng. Vi må sørge for at vi ikke får skader tidlig i sesongen. De to siste årene har det ødelagt sjansene våre. Hvis vi klarer å unngå skader i begynnelsen, kan vi ha en stor sjanse i år, mener han.

Styreformann David Gill bekrefter også at det er mer penger å bruke på spillere.

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet

Kommentarer til denne saken