RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre mål og tre røde kort

Foto: Daniel Hambury (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Det ble høydramatisk på St. Mary's Stadium.

SOUTHAMPTON - WEST BROMWICH 0-3:

Det ble dramatisk i den andre omgangen mellom Southampton og West Bromwich lørdag ettermiddag.

Etter at gjestene gikk opp til 2-0 mistet Gastón Ramirez hodet og plantet albuen i hodet på en Southampton-spiller. Like etter ble også Marc-Antoine Fortuné sendt i garderoben med rødt kort.

Shane Long fastsatte sluttresultatet til 3-0, mens vertenes Danny Fox sørget for kampens tredje utvisning, etter en hodeløs takling av forsvarspilleren.

Scoret etter corner
Syv minutter ut i kampen kom gjestene til kampens første store sjanse. Reid slo en strålende passning i bakrom til Romelu Lukaku, men belgieren klarte ikke å lure ballen forbi Artur Boruc i hjemmelagets mål, som fikk ballen ut til corner.

Men på den påfølgende corneren måtte sisteskansen gi tapt.

Graham Dorrans slo ballen inn i feltet og Lukaku fikk stusset ballen videre til Marc-Antoine Fortuné. I kamp med den polske målvakten fikk franskmannen til slutt pirken ballen over mållinjen på St Mary's Stadium.

Gjestene produserte flere gode sjanser før hvilen, men de klarte ikke å få lærkula i nettet. Southampton slet på sin side med å holde følge når West Bromwich satte opp tempoet.

Doblet ledelsen
Lukaku og Fortuné sto også for bortelagets andre mål, en drøy time ut i kampen.

Denne gangen var det førstnevnte som var avslutter. Fortuné fikk vendt opp med ballen i beina og spilt den flott igjennom til Lukaku. Den utleide Chelsea-spilleren rundet Boruc og plasserte ballen i det tomme målet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Røde kort
Like etter scoringen førte innbytter Gastón Ramirez ballen fremover for vertene. Spilleren fra Uruguay ble hardt presset av Shane Long og valgte å plante albuen opp i hodet på WBA-spissen. Dommer Robert Madley hadde ikke noe annet valg enn å vise Ramirez det røde kortet.

Det ble naturligvis amper stemning etter utvisningen og i tumultene slo Fortuné en Southampton-spiller og måtte også gå i garderoben med et korrekt rødt kort.

Et grusomt forsvarspill av vertene gjorde at Long kunne øke ledelsen til 3-0, og fastsatte sluttresultatet.

I det 82. minutt var også det tredje røde kortet et faktum. Danny Fox kastet seg inn i Reid med knottene først og fikk fortjent slå følge med Ramirez og Fortuné.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere