RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre røde kort – til samme spiller

Foto: AFP
Sist oppdatert:
Dundee-spiller Andy McLaren slo seg inn i rekordbøkene lørdag ettermiddag.

Spissen ble sendt av banen i det 87. minutt i 2-1 tapet for Clyde i skotsk 2. divisjon. Utvisningen kom som en følge av at McLaren slo etter motstanderlagets Eddie Malone, skriver bt.no via NTB.

På vei ut av banen slo en frustrert McLaren deretter Michael McGowan i ansiktet. Dommer Dougie McDonald ble gjort oppmerksom på McLarsens siste slag av linjedommeren, men da var Dundee- spilleren allerede gått i dusjen.

Etter kampen kalte McDonald spissen til seg for å gi ham et nytt rødt kort for forseelsen. Dette falt ikke i smak hos den lett hissige McLarsen, som svarte med å sparke hull i garderobedøren. Belønningen var – som seg hør og bør – ett nytt rødt kort.

Den tidligere Brann- spilleren Christian Kalvenes, som spiller for byrivalen Dundee United i skotsk toppserie, pådro seg også rødt kort i lagets seier mot Motherwell. Nordmannen nøyde seg dog med to gule kort for sine forseelser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere