Tre spillere fra å vinne Premier League

Foto: AFP/Scanpix

Men Harry Redknapp tviler på at Tottenham får tak i alle tre.

14.08.10 15:03

Tottenham overrasket de aller fleste da de kapret fjerdeplassen i Premier League sist sesong og med det har muligheten til å komme seg til Champions League denne høsten.

I år tror de fleste at kampen om en plass blant de fire beste i ligaen blir enda tøffere. Men Harry Redknapp tenker ikke bare på å gjenskape fjorårets prestasjon, han sikter enda høyere.

Men selv om Tottenham-fansen nå drømmer om en Premier League-tittel, er det heller tvilsomt at det skjer denne sesongen.

Følg Premier League-åpningen i Nettavisens livesystem. Tottenham - Manchester City starter 13.45!

For Tottenham-manager Redknapp er tydelig på at Tottenham kan vinne tittelen, men det forutsetter at han får på plass de forsterkningene han ønsker.

Det er han slettes ikke sikker på at han gjør.

Bellamy, Cole og ...
- Hvis jeg får de tre spillerne jeg har på listen min vinner vi Premier League. Men sjansen for å få dem er ganske små, sier Redknapp til talksport.co.uk.

Tottenham-sjefen er ikke så interessert i å si hvilke tre spillere det er snakk om, men han har ikke lagt skjul på at Manchester Citys Craig Bellamy er en mann som er sterkt ønsket på White Hart Lane.

- Vi var interesserte i Bellamy, men det virker ikke som det kommer til å skje. Jeg har alltid likt Bellamy, han ville bidratt mye for oss. Han var fantastisk for Manchester City, men han virker å være ute av planene deres og noen kommer til å sikre seg en meget god spiller, sier Redknapp, uten å utdype hvorfor Bellamy ikke blir Tottenham-spiller.

I tillegg siklet Redknapp etter Joe Cole, men han valgte som kjent Liverpool.

Forhørte seg aldri om Young
En tredje spiller londonklubben har blitt linket til er Aston Villas Ashley Young. Men Redknapp benekter at klubben skal ha forhørt seg om Young.

- Vi har aldri forhørt oss om Young til Aston Villa. Jeg traff Martin O'Neill flere ganger i sommer, men Young var aldri samtaletema.

Dermed ser det ut til at Tottenham-fansen må vente en stund på de store forsterkningene. Samtidig er det ikke mange fjes som forsvinner fra White Hart Lane. Peter Crouch har vært linket til flere klubber, men Redknapp benekter at spissen er på vei bort.

- Jeg kommer ikke til å slippe Crouchie. Han er en viktig mann for oss. Han gir oss en annen dimensjon og jeg ville ikke klart å erstatte ham, sier Redknapp.

Men selv om de må klare seg med fjorårets lag skal Redknapps mannskap klare å bite godt ifra seg i ligaen. Lørdag åpner de sesongen mot Manchester City.

Den og alle andre kamper kan du følge i Nettavisens livesystem. Tottenham -Manchester City starter 13.45!

MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.