RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre utvisninger på 20 minutter

Sist oppdatert:
Det asiatiske fotballforbundet refser Burma etter at tre av landets spillerne ble utvist i en skandalekamp i Tiger Cup.

Semifinalen mellom Burma og Singapore i den asiatiske landslagsturneringen Tiger Cup utviklet seg til en farse. Tre av Burmas spillere pådro seg rødt kort i løpet av 20 minutter.

Det asiatiske fotballforbundet er sterkt kritisk og skuffet over mangelen på sportslighet og fair play i søndagens kamp i Singapore.

- Vi er ekstremt skuffet over innstillingen til både spillerne og lagledelsen til Burma, sier generalsekretær i det asiatiske fotballforbundet, Peter Velappan, ifølge AP.

Singapore tok seg videre til finalen i den sørøst-asiatiske turneringen etter å ha vunnet 4-3 borte og 4-2 hjemme i semifinalen, og møter vinneren av kveldens kamp mellom Malaysia og Indonesia.

I løpet av 20 minutter av semifinalen sendte kampens japanske dommer Kamikawa Toru tre av Burmas spillere av banen. Moe Kyway Thu sparket jord på dommeren, mens reservemålmann Tun Tun Lin kastet en vannflaske på en spiller fra Singapore.

Det har også kommet påstander om kampfiksing i kjølvannet av gruppekamper i Vietnam.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere