RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: JULIO MUNOZ / AP

Tre utvist da Sevilla gikk til topps

Sist oppdatert:
Sevilla passerte Barcelona på av La Liga etter et toppoppgjør med tre røde kort.

SEVILLA - BARCELONA 2-1 : - Vi kan ikke gråte over ett tap. Det var en viktig kamp og vi glipper en stor mulighet, men én kamp avgjør ikke ligaen, sa Barcelonas trener Frank Rijkaard etter lørdagens tap mot Sevilla.

Barcelona måtte overlate serieledelsen til nettopp Sevilla etter tapet.

- Vi gir oss ikke uten kamp. Men vi har et travelt spilleskjema; ligaen, cupen og Uefa-cupen. Vi kan ikke prestere 100 prosent hele tiden. Skader og karantener vil komme, advarte Sevillas trener, Juande Ramos, ifølge Marca.

Ronaldinho-mål og miss
Ronaldinho ga Barcelona en pangstart da han ga katalanerne ledelsen etter 14 minutter med et presist hodestøt. Og det så stygt ut for Sevilla da Aitor Ocio ble utvist før halvtimen var spilt, og Barcelona fikk tildelt straffe.

Straffen klarte imidlertid Ronaldinho å misse.

Men Sevilla klarte å snu kampen med ti mann. Først ordnet Alexander Kerzhakov 1-1 seks minutter før pause.

Kvarteret etter pause satte Daniel Alves inn 2-1 med et frekt frispark ,som utmanøvrerte Barcelona-keeper Victor Valdes etter å ha vært borti en spiller på vei over muren.

To røde etter pause
Og minuttet etter var det Barcelonas tur til å blir redusert til ti mann, da Giuly ble sendt i dusjen, tydeligvis for munnbruk.

Etter at også Gianluca Zambrotta ble utvist etter to gule kort på rappen, hadde Sevilla ganske god kontroll i sluttminuttene. Barcelona var på enkelte besøk, men det var likevel hjemmelaget som var nærmest scoring.

Seieren betyr at Sevilla leder den spanske serien ett poeng foran Barcelona.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere