RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trener spyttet på spiller

Sist oppdatert:
Det er ikke bare spillere som spytter på hverandre på fotballbanen.

Det fikk Adolfo Bautista erfare under en Copa Libertadores-kamp tirsdag. TV-bildene viser tydelig at trener Boca Juniors-trener Jorge Benitez spytter på Adolfo Bautista fra det meksikankse laget Guadalajara da sistnevnte er på vei ut av arenaen.

Gest til publikum
Årsaken var bråket som oppsto i kampen mellom Bautista og Boca-spilleren Martin Palermo i oppgjøret. Bautista viste fire fingre til publikum, noe som indikerte hva resultatet i den første kampen ble (4-0 til Guadalajara, red.anm). Det fikk Palermo med seg, og dermed var slagsmålet i gang. Det endte med at begge ble utvist. Da spillerne var på vei ut av banen, kom spyttklasen fra Benitez.

Bautista ble i tillegg slått av en tilskuer og sparket av en ballgutt på vei ut. Til slutt ble kampen avbrutt i det 79. minutt på stillingen 0-0, etter at publikum kastet både det ene og det andre på spillerne.

Boca Juniors ligger på 14. plass i den hjemliga ligaen, noe som er uvant kost for Diega Maradonas gamle klubb. De har derfor godtatt Benitez' avskjedssøknad.

Angret
- På bakgrunn av bildene vi har sett i dag, har styret bestemt seg for å godta Benitez' avskjedssøknad. Kampen endte ikke slik vi ønsket, og vi ønsker å be om unnskyldning til Guadalajara, sier president Mauricio Macri i en pressemelding.

Martin Palermo, som ga Bautista en springskalle utpå banen, var også angerfull etter at han hadde fått roet seg ned litt.

- Jeg mistet kontrollen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere