RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trezeguet satte scoringsrekord

Sist oppdatert:
David Trezeguet scoret i sin 9. strake kamp for Juventus onsdag kveld.

Trezeguet satte inn 2-0 mot Siena etter at Fabio Cannavaro hadde satt inn 1-0 tidligere i kampen. Flere mål ble det ikke, og Juventus leder dermed serien med ni poeng etter 17 kamper.

Men mest oppsiktsvekkende: David Trezeguet scoret i sin 9. strake kamp. Det er rekord i dette årtusenet. Christian Vieri scoret i åtte kamper på rad i 2002, men ingen har scoret i ni strake kamper.

Trezeguet har puttet hele 19 mål denne høsten.

Inter, AC Milan og Fiorentina følger på 2., 3. og 4. plass på tabellen - 8,9 og 10 poeng bak Juventus. Bare en gang tidligere har det skjedd at et lag ikke har vunnet serien med en like stor ledelse til jul. Det skjedde i 1964/65-sesongen da AC Milan hadde ni poeng til gode på Inter, bare for at Inter tok gullet til slutt.

AC Milan stod for onsdagens prestasjon. Overraskelsen Livorno stod uten hjemmetap, men fikk hele 0-3 i sekken av fjorårets Champions League-finalist. To mål av Alberto Gilardino og ett av Andrej Sjevtsjenko ga Milan seieren.

Se her for alle onsdagens resultater og kampfakta.

Se her for tabellen.

Se her for toppscorerlista.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere