RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trezeguet vil til Arsenal

Sist oppdatert:
Juventus-spissen David Trezeguet drømmer om å spille sammen med Thierry Henry på klubbnivå. Dermed kan en overgang til Arsenal bli aktuell.

David Trezeguet har slitt veldig med skader denne sesongen og har havnet i skyggen av Zlatan Ibrahimovic i Juventus. Det har satt fart i ryktene om at han er på vei bort fra Torino.

Både Barcelona og Valencia er blitt satt i sammenheng med den franske landslagsspissen. Men selv har han en helt annen drøm. Han vil spille sammen med Thierry Henry.

- Vi utfyller hverandre perfekt, så det ville selvfølgelig vært fint. Av og til når vi snakker sammen, så sier vi at vi er nødt til å spille sammen igjen, sier han til World Soccer.

Og med Henry under langtidskontrakt med Arsenal, så er den enkleste måten å få drømmen oppfylt på at Trezeguet kommer til London.

- Det ville vært kjekt å spille i England, så hvorfor ikke?, sier han.

Men han er ikke den eneste Juventus-spissen som kan havne i The Gunners. Londonklubben har forhørt seg om Alessandro Del Piero, som ikke nyter den samme tilliten under Fabio Capello som han har hatt under Marcello Lippi.

Ifølge italiensk media ønsker han seg til London og Tottenham følger også nøye med 30-åringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere