RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trikse-Charlotte fikk kreftbeskjed to uker før bryllupet

Foto: Privat
Sist oppdatert:
Ble operert i høst.

Norske Charlotte Lade (25) er verdens beste kvinnelige fotballtrikser, og har i flere år reist rundt i verden og holdt trikseshow med fotballstjerner som Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo.

Onsdag skriver Aftenposten at Sykkylven-jenta i sommer fikk en skrekkbeskjed hun overhodet ikke hadde ventet.

– Jeg fikk kreft i skjoldbrusk-kjertelen. Det ble oppdaget i sommer, etter at jeg var på en rutinekontroll hos legen. De fant ut at jeg hadde altfor høyt stoffskifte, og fant også en kul på halsen min. Som ble stadig større. Da jeg opererte var svulsten 4,5 cm stor, forteller hun til Aftenposten.

Diagnosen falt 14 dager før hun skulle gifte seg med kjæresten Andy Rogers hjemme i Sykkylven, men at det gikk fint å gjennomføre bryllupet. Det var deilig å ha noe annet å tenke på, sier hun.

Avisen skriver videre at Lade opererte bort halve skjoldbruskkjertelen i hals-regionen 28. oktober. Legene håpet det skulle ordne opp i problemet.

– Men det ser ikke ut som det funker, så det er mulig jeg må fjerne resten også. Da må jeg gå på medisiner resten av livet, men det skal jeg da klare. Legene har konstatert at det ikke er spredning, så jeg ser optimistisk på fremtiden, sier hun.

Nettavisen ønsker god bedring.

LES OGSÅ: Norske Charlotte lærer stjernene fotballtriks

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere