RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trøim vurderer å stoppe pengestøtten til VIF

PENGER: Vålerenga trenger penger.
PENGER: Vålerenga trenger penger. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)
Men Tor Olav Trøim spytter inn fem millioner kroner.

Tor Olav Trøim går inn med ytterligere fem millioner kroner i Vålerenga, men det kan være siste gang investoren hjelper Oslo-laget, melder NRK.

Trøim skal være lei av å dekke fotballklubbens økonomiske tap. Samarbeidet kan være over ved årsskiftet.

Vålerengas supportere har samlet inn 2,5 millioner kroner i en redningsaksjon. Trøim lovet å doble det, men går lenger enn det og gir VIF fem millioner kroner, ifølge NRK.

På et supportermøte lørdag ble det kjent at Vålerenga mangler ti millioner kroner på driftssiden. I tillegg skylder VIF Stabæk hele 6,2 millioner kroner etter opsjonen på av Herman Stengel.

– Vi tror vi skal klare dette også, men alvoret er stort. Vi snakker med Trøim om muligheten for å fortsette samarbeidet og vi snakker med andre investorer. Vi snakker med alle som vil og er aktuelle, sier styreleder i Vålerenga, Åge Petter Christiansen.

Daglig leder, Stig-Ove Sandnes, håper supporterne ikke har gitt opp. – Det ville vært utrolig synd hvis vi stoppet opp nå, vi må jobbe beinhardt fremover og tenke langsiktig. Vi ha beholden troen på at dette kan gå, og vi håper dere vil støtte oss videre, sa Sandnes på lørdagens møte med supporterne. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere