RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trippel fra 3. divisjon

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX
Sist oppdatert:
I dag satser vi på tre favorittseire i Trauma, Høland og Fjellhamar.

Ikke gå glipp av Andreas' eksperttips! Send ODDSTIPS til 2242 og få tipsene på sms hver dag. (5 kr pr melding. Avmelding: ODDSTIPS STOPP til 2242).

Langoddsen frister med fotball fra Irlands to øverste nivåer samt norsk 3. divisjon. Vi velger oss tre store favoritter i dag og komponerer en trippel som drøyt dobler innsatsen ved full klaff.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Gimletroll - Trauma
3. divisjon avdeling 11 Agder. Gimletroll ligger nest nederst med 1-1-6 totalt. Det ser ut til at laget ikke klarer å holde jevnt 3. divisjonsnivå, og 0-0-4 og 4-15 i målforskjell på hjemmebane er lite gunstig med tanke på fornyet kontrakt. Lagene man har tapt for ligger rundt midten av tabellen, samt topplaget Jerv.

Trauma ligger på tredjeplass med 5-1-2 totalt. De har tapt 1-2 for Mandalskameratene, som ligger på førsteplass med 8-0-0, og 1-2 for Jerv på andreplass med 7-1-0. Sist ble det 1-1 mot Flekkefjord som nå ligger på fjerdeplass. Resten av kampene er vunnet, og mot lagene som ligger i bunnen sammen med Gimletroll har man såpass klare sifre som 13-0 mot Randesund og 3-0 mot Donn.

Gimletroll har et par usikre spillere foran denne kampen. Bortelagets Andreas Frivold soner for gule kort.

Lagene møttes 20. april i kvalikspill til NM i fotball. Da vant Trauma 4-1 på hjemmebane.

Gimletroll skal være en overkommelig oppgave for Trauma, som trenger seier i hver eneste kamp for å henge med Jerv og Mandalskameratene i toppen. Gimletroll på sin side trenger snart seier i hver eneste kamp de også, for å overleve i 3. divisjon. Vi tror det blir for vanskelig i dag. Borteseieren spilles til 1,30 i odds.

Uungåelig familieselskap eller dugnad? Fortvil ikke:Få sms-scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Gjerdrum - Høland
3. divisjon avdeling 2 Akershus. Når man ser på resultatene i denne avdelingen skjønner man at det er store forskjeller på lagene. De tre toerlagene Lillestrøm 2, Lørenskog 2 og Strømmen 2 topper med 21 poeng hver. Litt kjedelig for avdelingen, slik vi ser det. Under disse tre finner vi mange spennende lag som kjemper en hard kamp om rett til fortsatt spill i 3. divisjon neste sesong.

Dårligst an ligger Gjerdrum, bunnlaget som har 0-2-7 hittil. 11-28 er målforskjellen. Poengene er tatt på hjemmebane mot Skjetten og Strømmen 2. Det er godt gjort å holde Strømmen 2 til uavgjort, men når man samtidig taper nøkkelkampene mot de andre bunnlagene, blir det vanskelig.

Høland har møtt alle de tre topplagene og tapt for disse. Ellers er det blitt uavgjort mot gode Fjellhamar, og seier mot Sørumsand, Gjelleråsen, Åkrene, Funnefoss/Vormsund og Hauerseter. Det gir 5-1-3 totalt og en fin femteplass på tabellen. Resultatene varierer fra 2-7 mot LSK 2 til 9-2 over Åkrene. Kjedelig er det hvertfall ikke. Fin 6-2 seier over Sørumsand sist.

Gjerdrums midtstopper Chris Aasebø er ute med benbruddet som vil holde ham på skadelisten over sommeren. Ellers er det lite skader i begge lag.

Gjerdrum vant 3-0 i tilsvarende kamp i fjor.

Annet en innbyrdes-resultatet fra i fjor er det vanskelig å finne argumenter for noe annet enn borteseier her i dag. Kampen går på Gjerdrum kunstgress, mens Høland spiller på gress til daglig, men Høland kan vise til gode resultater på kunstgress, så dette alene er langtfra nok til å vurdere H. Gjerdrums resultater i år viser tydlig at de er og trolig forblir et bunnlag, dessverre. De var et brukbart hjemmelag i fjor, men formen har uteblitt i år. Det er lite som tyder på at skuta skal snu mot Høland, som er tippet helt i toppen. Andre har lagt seg på 1,30 - 1,35 på B, Norsk Tipping tilbyr 1,25. Vi tar med denne i dagens spill.

Fjellhamar - Funnefoss/Vormsund
Vi holder oss i 3. divisjon avdeling 2 Akershus. Fjellhamar er i en lignende situasjon som Høland. De er et topplag, men taper mot de sterke toerlagene. Fjellhamar tapte i tillegg bortekampen mot Hauerseter forrige uke. Fjellhamar har 6-1-3 totalt, hjemme har de 3-1-0 etter å ha møtt Skjetten, Rællingen, Sørumsand og Høland. Det ble 2-2 mot sistnevnte, de andre ble sendt hjem med minst tremålstap. Fjellhamar har tapt de to siste kampene nå, mot sterk motstand, og det mener vi er positivt for dagens spill, da man skal tilbake på vinnersporet mot noe svakere Fu/Vo.

Funnefoss/Vormsund henger brukbart med etter 3-2-4 så langt. Poengene er tatt mot Gjelleråsen, Sørumsand, Gjerdrum og Skjetten, fire av lagene på nedre halvdel, samt et fint 1-1 resultat hjemme mot Hauerseter nå sist.

Fjellhamar har hentet inn Anders Fagerhus, spiss på Åkrene, på lån resten av sesongen. Det ser forøvrig bra ut skade- og fraværsmessig med begge troppene i dag.

Fjellhamar vant tilsvarende oppgjør i fjor 8-1. Da var Fjellhamar sterke hjemme med 10-0-3 totalt. Fu/Vo var avdelingens svakeste bortelag med 2-4-7 totalt. Kan ikke se at det skal bli så veldig annerledes i år, selv om Fu/Vo viser noe bedre takter om dagen.

Fjellhamar gjorde en god kamp mot LSK 2 sist, til tross for tap. Kampen i dag spilles på kunstgress. Det er først og fremst klasseforskjell som bør gjøre at Fjellhamar slår tilbake med seier i dag. Enkelte ligger helt oppe på 1,45 på H, mens de fleste, Norsk Tipping inkludert, ligger på 1,30 når dette skrives. Vi spiller H til 1,30. Vår trippel karrer seg så vidt over 2 i odds, og vi setter 100 kroner i dag. Fristen er klokken 18.10.

4. Gimletroll - Trauma 3,70 4,75 1,30
5. Gjerdrum - Høland 4,10 4,85 1,25
11. Fjellhamar - Funnefoss/Vormsund 1,30 4,75 3,70

Samlet odds 2,11

Klikk her for å spille denne anbefalingen.Innsatsen styrer du selv.

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere