Trippel gladnyhet for Arsenal

Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett

Trio tilbake mot Southampton.

27.01.14 11:18

Arsenal har også denne sesongen vært forfulgt av skader. Flere nøkkelspillere har manglet til enhver tid. Theo Walcott er ute resten av sesongen, mens klubbens toppscorer Aaron Ramsey ikke har spilt siden seieren mot West Ham 2.juledag.

I tillegg har spillere som Lukas Podolski og Alex Oxlade-Chamberlain vært ute med langtidsskader.

Under mandagens pressekonferanse, kunne imidlertid Arsené Wenger servere en trippel gladnyhet til Arsenal-fansen.

Både Thomas Vermaelen, Mikel Arteta og Aaron Ramsey er klare til dyst, når Arsenal på tirsdag gjester Southampton på St Marys Stadium.

Spesielt én av dem kan bli en trussel for Southampton.

Mange mener Aaron Ramsey var Premier Leagues beste spiller første halvdel av sesongen. Holder waliseren seg skadefri ut sesongen, blir han en nøkkelspiller i Arsenals titteljakt.

Wilshere ute
Wenger hadde imidlertid en dårlig nyhet også.

Jack Wilshere går trolig glipp av tirsdagens kamp, etter at han pådro seg en smell i ankelen i FA cup-oppgjøret mot Coventry på fredag.

Den unge engelskmannen har grepet sjansen i Aaron Ramseys skadefravær, og er en viktig årsak til Arsenal så langt har vunnet samtlige kamper i det nye året.

Sagna-exit?
Wenger opplyste også at klubben fortsatt jobber med å forlenge Bacary Sagnas kontrakt. Den franske høyrebackens kontrakt går ut til sommeren, og partene skal foreløpig være langt fra en enighet.

- Vi prøver å forlenge med Sagna, ettersom han er en veldig viktig spiller for oss. Han er hundre prosent fokusert på det som foregår på banen, og det vil han værte så lenge han er her, sier Arsenal-manageren.

Sagna har vært i Arsenal siden sommeren 2007, og vært fast inventar i backfireren fra dag én.

Southampton- Arsenal spilles tirsdag klokken 20.45.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.