Trist avskjed for Klopp

FARVEL: Det ble et sørgelig farvel for Jürgen Klopp med den mektige Dortmund-fansen. FOTO: NTB scanpix

FARVEL: Det ble et sørgelig farvel for Jürgen Klopp med den mektige Dortmund-fansen. FOTO: NTB scanpix Foto: Ina Fassbender

Avslutningen til Jürgen Klopp sto ikke i stil med hva han har fått til i Borussia Dortmund.

Borussia Dortmund-trener Jürgen Klopp fikk ikke avslutningen på karrieren i klubben han ønsket seg. I lørdagens tyske cupfinale ble det 1-3-tap mot Wolfsburg.

Dortmund-sjefen fikk sin velfortjente hyllest av supporterne etter hjemmekampen mot Werder Bremen forrige helg.

Lørdag ønsket han å gi en perfekt avskjedsgave tilbake til fansen, men Wolfsburg ville ikke være med på det. Serietoeren ble for sterk i den tyske cupfinalen, og vant turneringen for første gang i klubbens historie.

Borussia fikk derimot en drømmestart på oppgjøret. Pierre-Emerick Aubameyang ønsket å takke av sjefen med gull, og han gjorde sitt for å hjelpe til. Etter fem minutter satt han inn 1-0.

14 forferdelige minutter mellom det 22. og 38. minutt ødela stemningen i Dortmund-leieren. Luiz Gustavo gjorde at det sto likt etter 22 minutter. Elleve minutter senere sendte Kevin De Bruyne «Ulvene» foran. Bas Dost sørget for at lagkameratene kunne gå inn i garderoben til pausehvile med 3-1-ledelse.

I annen omgang forsvarte Dieter Heckings mannskap seg ypperlig og hentet hjem det gjeve trofeet fra Olympiastadion i Berlin.

Klopps foreløpige Dortmund-karriere stopper dermed med to ligatitler, en cuptriumf og en annenplass i mesterligaen.

Wolfsburg ble cuplaget i tysk fotball denne sesongen. Tidligere sikret Caroline Graham Hansen og hennes lagvenninner seieren i kvinnenes cupfinale. Også de ble nummer to i serien. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.