*Nettavisen* Sport.

Trolig ferdig i Real

Foto: AFP/Scanpix

Mye tyder på at den nederlandske landslagsstjernen Klaas-Jan Huntelaar er ferdig i Real Madrid.

14.07.09 15:40

Ryktene om at nederlenderens fotballframtid ligger andre steder enn på Santiago Bernabeu har versert lenge. Tirsdag kom det en ny indikasjon på at en overgang er nært forestående.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Da Reals nye stjernegalleri satte seg på flyet til den irske hovedstaden Dublin for å starte oppkjøringen til neste sesong, var ikke Huntelaar med på flyet. Midtbanemannen ble i stedet igjen i den spanske hovedstaden for å avklare detaljene rundt framtida.

150 millioner
Ifølge den spanske storavisen Marca skal Stuttgart lede an i jakten på Huntelaars underskrift. Den tyske toppklubben skal lenge ha ønsket seg nederlenderens tjenester – og Marca hevder å vite at en avtale allerede er på plass.

Ifølge avisen skal Stuttgart-ledelsen ha gått med på å legge 150 millioner kroner på bordet for 25-åringen.

Det er i så fall søt musikk i ørene til Nederlands landslagssjef Bert van Marwijk. Han har i lengre tid sett bekymring med bekymring på Huntelaars situasjon i Madrid. Midtbanespilleren har ikke fått så mye spilletid som han har ønsket, og en ny sesong i samme stil ville være svært ugunstig foran VM i Sør-Afrika neste sommer.

– Jeg så Stuttgart spille en del kamper forrige sesong, og de spiller underholdende og offensiv fotball. Når jeg nå er i Stuttgart, kan jeg se Huntelaar samtidig som jeg følger Khalid Boulahrouz, sa van Marwijk humoristisk til den tyske avisen Bild nylig.

Forsterker ytterligere
Mye tyder på at en endelig avgjørelse om Huntelaars framtid vil bli tatt i løpet av kort tid. Real Madrids nye trener Manuel Pellegrini har gjort det krystallklart at han vil ha alle forhold rundt neste sesongs spillestall avklart innen 27. juli.

Innen den tid kan det også være flere stjerner på plass i den spanske hovedstaden.

– Offensivt har vi alle spillerne på plass. Vi mangler imidlertid et par på midtbanen og en forsvarer, sa Pellegrini til avisen AS nylig.

Tidligere i sommer har hovedstadsklubbene strødd om seg penger – og sikret seg underskriftene til Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Kaka. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag