RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tromsø henter spiss

Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX
Men det er ikke sikkert han får spille denne sesongen.

Tromsø ble torsdag enige med Tromsdalen om en overgang for Mohammed Ahamed. Spissen skal spille for tippeligaklubben fra den 1.1.2010.

Klubbene er imidlertid i forhandlinger om å få framskyndet overgangen. Tromsø håper å få Ahamed på plass allerede fra den 1. August, da det norske overgangsvinduet åpner.

Ifølge Tromsøs hjemmesider bærer samtalene preg av god dialog og løsningsvilje i forhold til en tidligere overgang, men om det oppnås enighet er fortsatt ikke klart.

– Vi er først og fremst fornøyd med at «Mo» er TIL-spiller fra og med 2010. Vi har lenge gitt uttrykk for at vi ønsker «Mo» med allerede denne sesongen, men om det lar seg realisere, gjenstår å se, sier Tromsøs sportsdirektør Morten Kræmer til til.no.

Ahamed har scoret to mål og levert to målgivende pasninger for Tromsdalen så langt i årets Adeccoliga-sesong. Nå gleder han seg til et nytt kapittel i karrieren.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha fått en avklaring på fremtiden. Jeg vil forholde meg profesjonelt til videre spill for TUIL ut sesongen, hvis ikke klubbene kommer til enighet om en annen løsning. Det er helt uproblematisk for meg. Det viktigste er og har fått en avklaring på fremtiden, sier Ahamed.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere