RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Chung Sun-Jun/Getty Images Sport

Tromsø signerte landslagsspiller

Sist oppdatert:
Skal erstatte langtidsskadde Kevin Larsen.

Den australske landslagsbacken Jade Bronson North signerte onsdag for Tromsø. Spilleren har i første omgang blitt enig med «Gutan» om en avtale som strekker ut august måned.

North er tiltenkt rollen som erstatter for langtidsskadde Kevin Larsen. Sportsdirektør i Tromsø, Morten Kræmer, mener det var behov for å få inn en rutinert spiller i Larsens skadefravær.

- North kan spille på flere plasser i forsvaret, og det er nettopp denne allsidigheten, samt at han har mye rutine fra klubb og landslagsspill for Australia, som gjør at vi nå velger å hente Jade til klubben på en korttidskontrakt, sier han til Tromsøs nettside.

Den 28 år gamle backen kommer til Tyrkia for å møte sine nye lagkamerater lørdag.

- Jade skulle egentlig vært på landslagssamling, men har fått fri fra denne for å kunne være med i oppkjøring til sesongstarten med TIL, sier Kræmer.

North har tidligere spilt for Brisbane Strikers, Sydney Olympic, Perth Glory og Newcastle United Jets. Han har 28 landskamper for Australia, samt en rekke opptredener på aldersbestemte landslag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere