RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tromsø slått ut

Foto: Dag Langerød
Sist oppdatert:
Tapte fortjent mot svensker.

TROMSØ-IFK GÖTEBORG 0-2:

ELCHE (Nettavisen): For første gang i 2011 stilte Tromsø med sitt beste lag. Tidligere i januar var det nemlig en del av reservene som slo Tromsdalen 6-4.

Toppet mannskap hjalp imidlertid ikke i Copa del Sol-turneringen i Spania.

IFK Göteborg vant 2-0 i 8. delsfinalen etter mål av Andreas Drugge og Tobias Hysén, og kunne faktisk vunnet med klarere sifre.

For selv om Tromsø ikke var noe dårligere i selve banespillet, og skapte en del halvsjanser, så var det svenskene som skapte kampens største sjanser. Foruten målene var de også to ganger helt alene med Marcus Sahlman i Tromsø-buret, men uten å få uttelling.

- De siste 35-40 minuttene spiller vi slik Tromsø ønsker å fremstå. Da er det stort balltempo. Vi spiller motstanderen lav og kommer til store sjanser. Vi har da også høye, gode og offensive backer, selv om vi mangler scoringen, sier TIL-trener Per Mathias Høgmo til Nettavisen.

Tromsø hadde sine muligheter. Ruben Yttergård Jenssen var nære på et frispark og et skudd, Sigurd Rudhfeldt headet over i fin posisjon og Remi Johansen kunne også redusert på en sjanse.

På overtid fikk Rushfeldt Tromsøs beste mulighet i kampen, men headingen fra kort hold gikk i stolpen og ut.

Dermed ble det ingen scoring for Per Høgmos lag fredag.

- Jeg hadde vært med bekymret hvis vi hadde spilt dårlig og vunnet. Det er bedre med en tidvis god prestasjon i 2. omgang. Så får vi leve med at resultatet ikke ble som ønsket.

Tromsø møter taperen av Molde-Karpaty Lviv i taperrunden, mens IFK Göteborg møter vinneren av samme kamp i kvartfinalen.

TILs startlag: Sahlman, Høgli, Björck, Koppinen, Ciss, Kara, Yttergård Jenssen, Knarvik, Johansen, Nystrøm, Rushfeldt

Byttet inn: Møller og Andersen for Kara og Nystrøm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere