*Nettavisen* Sport.

Tromsø banket Aalesund

Foto: Scanpix

Tromsø slo tirsdag kveld Aalesund 3-1 i en treningskamp i Skarphallen. Jonas Johansen, Karem Essediri og Kim Larsen scoret for nordlendingene.

01.03.05 19:34

Tromsø gikk opp i 2-0-ledelse allerede etter 20 minutters spill, og var det klart førende laget gjennom hele kampen. Lasse Olsen reduserte for Aafk etter 28 minutters spill, men Kim Larsen punkterte kampen med sin 3-1-scoring allerede etter to minutter av andreomgang.

- Utrolig godt å komme i gang med en slik scoring, sa den tidligere Odd- og Strømsgodset-spilleren til Bladet Tromsø etter kampen.

Ifølge Tromsøs sportslige administrator Tore Rismo tok laget en fullt fortjent seier.

- Dette var en kamp og en prestasjon litt vanskelig å bli klok på. Aafk var ikke særlig på nett denne dagen. Ikke for det, TIL scoret flotte mål og vartet opp med flere angrep tatt rett ut av læreboken, men dette var en kamp forbausende fri for nerver, oppsummerer Tromsøs sporslige administrator Tore Rismo til klubbens hjemmside.

Tromsøs seier kunne også vært større. Blant annet skjøt Karim Essediri et skudd i stangen, og Tromsø følte seg dessuten snytt for straffespark etter at Kim Larsen like før slutt ble felt innenfor 16-meteren like før kampslutt.

Seieren over Aalesund var Tromsøs første seier på sine fem siste treningskamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.