*Nettavisen* Sport.

Tromsø-perle reddet poeng

Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix

Utlignet to ganger mot Sogndal i sesongåpningen.

17.03.13 20:17

SOGNDAL - TROMSØ 2-2:

Sogndal og Tromsø avsluttet forrige sesong i hver sin ende av tabellen - Sogndal på tolvteplass og Tromsø på fjerdeplass - og gjestene fra Alfheim var storfavoritter før møtet på Fosshaugane. Nordlendingene har imidlertid ikke vunnet en kamp i saftbygda siden 2001, og Tippeligaen 2013 begynte med uavgjort og poengdeling for de to lagene.

Sogndal, med gårsdagens signering Sidny Sagna i startoppstillingen, begynte best, og etter 26 minutter gikk vertene opp i ledelsen med en scoring signert Ricardo Costa.

Tromsø, som hadde nysigneringene Adnan Causevic og Morten Moldskred med fra start, kom sterkt tilbake, og minuttet før pause utlignet Remi Johansen.

Like etter pause sto Sogndals store slekt, Flo, for underholdningen, da Ulrik Flo satte inn 2-1 etter et innlegg fra fetter Per Egil Flo.

Tromsø kom imidlertid igjen tilbake, og utlignet til 2-2 på et nydelig frispark tatt av Thomas Kind Bendiksen. Fra rundt 20 meter skrudde midtbanespilleren ballen i en bue over muren, og inn bak en sjanseløs Erik Dahlin.

Dermed endte det med ett poeng til hvert av lagene i sesongåpningen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag