*Nettavisen* Sport.

Trondsen uten ballskrekk

SARPSBORG (TV 2 Nettavisen): Etter langt skadefravær med forbud mot fotballspill var det en spent Tor Trondsen som fikk spille de siste ti minuttene av cupkampen mot Sarpsborg.

26.05.04 21:42

(Sarpsborg FK – Fredrikstad FK 2-8): - Jeg var mest redd for at jeg skulle være redd for ballen, smilte en fornøyd Tor Trondsen til TV 2 Nettavisen.

- Det er sikkert vanskelig å tro det, men det å spille de få minuttene var som å bryte en stor barriere, prøver han å forklare.

Går på instinkt
- Da jeg stod ved siden av en kjempe av en SFK-angriper, lurte jeg jeg fælt på om jeg ville våge å gå i en hodeduell, sier han videre.

- Men jeg vet ikke om det er instinktet eller hva det er. Da muligheten kom, gikk jeg i hvert fall i duell, og fikk konstatert at jeg ikke har ballskrekk, gliser en kjempefornøyd Tor Trondsen

Store svakheter
FFK som så langt i Tippeliagen har sluppet inn og scoret mål i bøtter og spann, gikk til kampen mot SFK for å skaffe seg selvtillit til kommende toppkamper. Men selv om FFK utklasset erkerivalen SFK, viste laget fortsatt store svakheter. Over hele banen florerer det av feilpasninger og laget måtte faktisk bruke over 30 minutter for å komme à jour etter at SFK tok ledelsen allerede etter seks minutter. Da så det ikke lyst ut.

Gjorde godt
- Det er klart det gjorde godt å vinne en kamp igjen, sier Knut Thorbjørn Eggen til TV 2 Nettavisen.

- Men vi fikk jo en trasig start da. Det tar også for lang tid før vi kommer inn i matchen, slår han fast.

- Selv om vi vinner så klart som vi gjør, savner jeg viljen til å bruke denne kampen til å trene inn ting vi øver på til vanlig, sukker han.

- Vi har enda mye mer å gå på, slutter Eggen, som ikke legger skjul på at både han og klubben er i en presset situasjon for øyeblikket.

Kortspill
SFK som hadde gjort seg håp om å bekjempe den store naboen i syd, satt til slutt igjen som en skikkelig svarteper. Hele tre røde kort klarte 3. divisjonslaget å pådra seg. Alle kortene kom for øvrig da kampen allerede var avgjort til FFKs fordel. Det er klossete og urutinert.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag