RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tronseth på vei til Fredrikstad

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Hønefoss' midtstopper Are Tronseth er på vei til eliteserieklubben Fredrikstad.

Bare detaljer gjenstår før Are Tronseth (24) blir Fredrikstad-spiller, melder Trønder-Avisa. Og FFK-trener Knut Torbjørn Eggen håper å sikre seg stjørdalingens underskrift før jul.

Tronseth har ett år igjen av sin kontrakt med Ham-Kam, og har i år vært utlånt til førstedivisjonsklubben Hønefoss. Etter det Trønder-Avisa erfarer skal Hamar-klubben allerede være enig med Tippeliga-kollega Fredrikstad om en overgang for nordtrønderen.

Fredrikstad har tilbudt Tronseth en treårskontrakt, og den kommer han til å signere så fort han har passert legesjekken i Plankebyen.

Tronseth legger ikke skjul på at han gjerne vil til Fredrikstad.

– Da den første henvendelsen fra Fredrikstad kom, ble jeg interessert med en gang. Fredrikstad er en aristokrat i norsk fotball, og en klubb med et stort potensial. Jeg føler at jeg nå er i ferd med å ta et steg videre i karrieren, sier Tronseth til Trønder-Avisa.

I Fredrikstad vil han primært konkurrere med Raio Piiroja og Bora Zivkovic om en midtstopperplass.

I årets sesong spilte han på lån i Hønefoss. Stjørdalingen bidro sterkt til at 1. divisjonsklubben lenge var med i kampen om opprykk til Tippeligaen - og kom helt til semifinalen i cupen.

– Når jeg først har vært leid ut, er det ikke det samme å komme tilbake til Ham-Kam. Tilbudet fra Fredrikstad kom på et perfekt tidspunkt, sier Tronseth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere