RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Tror fortsatt på seier

Sist oppdatert:
Rafael Benitez tror fortsatt at Liverpool kan vinne Premier League.

Men da må blemmer som mot Tottenham unngås.

- Vi har kvalitetene, og mentaliteten til å vinne titler - men vi må benytte sjansene våre. Chelsea har vist at de er et meget godt lag, etter at vi slo dem. Men det har vi også. Vi må vise mer styrke og kjempe oss tilbake. Før eller siden kommer det et tap i fotball, men spørsmålet er måten tapet kommer på, sier Liverpool-manageren, ifølge The Sun.

Han mener det er veldig skuffende å tape fotballkamper, som mot Tottenham. Men han mener også at de ikke bør være bekymret for prestasjonen eller kvaliteten i laget.

- Jeg er veldig skuffa, men det var uflaks. Alle kan se at vi var det beste laget. Som lag fungerte vi veldig bra, men vi er nødt til å sette sjansene. Det utgjør forskjellen i kamper som dette, sier han videre.

Nå får han trolig også tilbake superspissen Fernando Torres. Liverpool møter tirsdag Atletico Madrid - Torres` tidligere lag - i Champions League hjemme på Anfield.

- Vi har en viktig kamp på tirsdag, og Torres starter kanskje kampen, eller så er han på benken. Når er spiller har vært skadet en stund, blir han litt desperat. Han spilte ikke den første kampen mot Atletico, så han er veldig lysten på å spille nå, avslutter Benitez.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Meld deg på nå! Revolusjon i ManagerLeague

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere