RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror Gerrard blir klar

Sist oppdatert:
Englands landslagstrener Sven-Göran Eriksson tror Steven Gerrard rekker lørdagens kamp mot Wales.

Gerrard er tvilsom etter at han gikk glipp av Liverpools Super Cup-seier over CSKA Moskva sist fredag på grunn av en skade i leggen.

- Steven Gerrard gjorde store fremskritt tirsdag, ikke sammen med de andre spillerne, men med fysioterapeuten. Forhåpentligvis kan han trene med oss på torsdag. Fysioen og legen tror han vil bli klar til lørdag, sier Svennis ifølge The Sun.

At Gerrard er på vei tilbake, er gode nyheter for Svennis, som må klare seg uten kneskadde John Terry. Chelsea-stopperen er ute i fire uker.

Dersom Gerrard ikke kan spille, betyr det at enten Owen Hargreaves eller Michael Carrick får en av rollene på sentral midtbane.

England møter Wales på Millennium Stadium lørdag, og møter Nord-Irland i Belfast fire dager senere. Kampene blir rubrisert som skjebnekamper for Svennis, som fikk bra med pepper i britisk presse etter det ydmykende 1-4-tapet for Danmark nylig.

Her er situasjonen i VM-kvalifiseringsgruppe 6.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere