RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror ikke Brann-spillerne er vant med gullambisjoner

TAPTE: Brann og Vadim Demidov slet mot Sarpsborg 08 i serieåpningen.
TAPTE: Brann og Vadim Demidov slet mot Sarpsborg 08 i serieåpningen. Foto: Simen Lønning / Mediehuset Nettavisen
- Det må vi bare få inn i hodene med en gang, sier Vadim Demidov.

SARPSBORG (Nettavisen): Det ble ingen drømmeåpning på Tippeliga-sesongen for Brann og Rikard Norling med 3-0 borte mot Sarpsborg søndag.

Brann tapte fullt fortjent og må heve seg mange hakk skal de ha muligheten på seriegullet som de har satt som mål for sesongen.

Nettopp dette med høye ambisjoner tror Brann-stopper Vadim Demidov kan være noe av årsaken til at laget sviktet mot Sarpsborg. Branns nysignering tror nemlig mange av spillerne ikke er vant til å gå for gull. 

- Vi må ta lærdom av det her. Vi har et lag som kanskje ikke er vant til å ha de ambisjonene som vi har i år. Det må vi bare få inn i hodene med en gang. Det ligger mye i hodet. Jeg ser disse gutta på trening og vet hva de kan gjøre. Det her er bra læring. Spillerne som må ta seg selv i nakken, sier Demidov til Nettavisen etter søndagens tap. 

- Vi må legge litt press på oss selv, og så må vi tåle det presset. I dag var vi ikke helt til stedet, forklarer midtstopperen. 

- MÅ TÅLE PRESSET: Vadim Demidov mener Brann-spillerne må tåle presset gullambisjonene fører med seg.

- Vi blir bedre
27-åringen er imidlertid ikke redd for at Brann ikke skal heve seg utover sesongen.

- Jeg har vært med i to måneder nå, og ser hva vi holder på med. Det gjør sikkert dere også, og ser litt av konturene i hva vi prøver å gjøre. Vi prøver å spille god fotball, og vi kommer til å bli bedre. Vi er et lag i utvikling, sier Demidov.

Den tidligere Rosenborg-stopperen kom til Brann fra russiske Anzji i vinter, og legger ikke skjul på at han selv også har en del å gå på.

Mot Sarpsborg slet han til tider i duellene mot Aaron Samuel, og lagde blant annet straffespark i duell mot nigerianeren.

- Gleder meg til returen
27-åringen skryter av den 19 år gamle Sarpsborg-spissen etter kampen, men er klar på at det ikke vil bli like lett for spissen i neste oppgjør.

- Han (Samuel) er en god spiller, ingen tvil om det. Men jeg gleder meg til returmøtet, for da håper jeg at jeg er 70 prosent bedre enn i dag, forteller Demidov.

- Dette minner meg litt om da jeg kom til Celta Vigo for et år siden, etter et halvt år på benken i Frankfurt. Det tok litt tid å spille meg inn. Jeg er ikke fornøyd med hvordan jeg fremstod i dag, men jeg vet at det blir bedre. Jeg er sikker på det, sier Brann-stopperen.

I neste serierunde får Brann besøk av Stabæk på Brann Stadion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere