RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lai Seng Sin/AP

Tror ikke på City-satsing

Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson har ingen tro på at naboen kan true i gullkampen.

Carlos Tévez, Emmanuel Adebayor, Gareth Barry og Roque Santa Cruz. Det er stjernene Manchester City har forsterket med i sommer.

De blå har nå totalt kjøp for godt over én milliard for å kunne konkurrere med storlagene. Stjernespiss Robinho tror også det er mulig å splitte de fire store, Manchester United, Chelsea, Liverpool og Arsenal.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Tviler
Men hans optimisme deles ikke av Alex Ferguson. Manchester United-manageren ser ikke naboen som noen gullrival i år.

- De utfordrer oss i antall store saker i avisene. Det kommer de også til å gjøre videre, sa Ferguson etter mandagens 2-0-seier mot Malaysia XI.

Les også:Owen scoret, Macheda fikk skryten

- Men jeg kan ikke se dem som en av våre tøffeste utfordrere. Det er det Liverpool og Chelsea som er. Akkurat det er det ingen tvil om, la han til.

Før han forklarte:

- Det ville ikke bli lett for City å vinne noe i det hele tatt. Selv med alle de spillerne de har kjøpt. De har kjøpt mange profiler, men de har jo også ti spisser nå. Det er helvetes mye.

- Jeg har snakket med et par managere som sier: "Hvem skal de vrake?". Og hvordan forklarer du overfor toppspillere at de ikke en gang får være med til London? Hvordan skal han (manager Mark Hughes) velge et lag? Vel, akkurat det er vi alle interessert i å se, sier Ferguson.

- Lite som skiller
Han ser Chelsea og Liverpool som hovedutfordrere, grunnet erfaringen lagene har.

- De er vanskelige å slå. Det kommer ikke til å endre seg. Men jeg klarer ikke å avgjøre hvem av de to som er best. Det er lite som skiller, sier United-manageren.

Samtidig innrømmer skotten at han er meget spent på hva Arsene Wenger får til med Arsenal.

- De har den største jobben foran seg. Ettersom de solgte Adebayor, og ikke ser ut til å ha like mye penger som de andre lagene. Utviklingen av Arsenal vil bli Arsene Wengers tøffeste utfordring.

- Det eneste vi vet med Arsenal er at de kommer til å spille noe av den beste fotballen man kan se, og at de vil skape sjanser. De kan fort bli en gullkandidat igjen, sier Alex Ferguson.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere