*Nettavisen* Sport.

Tror Liverpool vil angre på Gerrard-exit

SNART BORTE: Steven Gerrard har bare to ligakamper igjen av sin lange Liverpool-karriere. Foto: John Sibley (Reuters / NTB scanpix)

Steven Gerrard har bare to kamper igjen før hans lange Liverpool-karriere er over.

Tidligere manager Graeme Souness kan ikke forstå at klubben lar ham gå.

Gerrard fikk ikke ny kontrakt med klubben og fortsetter karrieren i Los Angeles Galaxy neste sesong.

Søndag scoret han Liverpools eneste mål da de spilte 1-1 mot seriemester Chelsea, og Souness, som har fortid som manager i klubben, lurer på hva klubben tenker når de lar ham gå.

- Jeg skjønner det ikke. Jeg vet at han ikke er den samme Gerrard vi har sett det siste tiåret. Han kan ikke spille 90 minutter og prege kamper som han har gjort igjen og igjen. Jeg hadde i hvert fall hatt ham på benken, for han kan fortsatt endre kamper. Det viste han mot Chelsea, han fikk dem tilbake i kampen, sa Sky Sports-eksperten.

- Jeg har stor tro på å ha rutinerte spillere i garderoben. De setter standarden. Hvem andre har de? De har ingen, sier Souness.

Gerrard har vunnet flere trofeer med klubben, men ligagullet fikk han aldri oppleve. Kapteinen har fått kritikk for spillet denne sesongen, men stort sett alle spillerne har vært under pari.

- Jeg tror det fortsatt er liv igjen i Gerrard. Amerikanerne er heldig som får ham, mens Liverpool kommer til å angre på at han fikk gå, sier Souness.

– De viste klasse i noen sekunder, men ellers har de alltid plaget meg, sa Gerrard etter kampen.

Souness tror resultatet var grunnen til at Gerrard virket irritert etter kampen. Med uavgjort trenger de et mirakel for å ende blant de fire beste. Manchester United er seks poeng foran med to kamper å spille, og har en mye bedre målforskjell.

- Det er typisk ham. Han var skuffet over å ikke vinne kampen. Å bli hyllet er ikke viktig for ham. Alt som betyr noe er å vinne, og du kan se at han er en Liverpool-supporter, sier han. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.