RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror Myggen er ferdig

Foto: Tor Richardsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Onsdag ble det klart at Erik Mykland (32) må opereres. Dermed kan karrieren være over. - Jeg er skeptisk til om han kan spille fotball igjen, sier FC Københavns klubblege.

Onsdag ble det bestemt at operasjon er eneste utvei for den norske fargeklatten. Det betyr at karrieren kan være over.

- Jeg er skeptisk til om han kan spille fotball igjen selv etter en operasjon. Men jeg vet heller ikke om Erik vil forsøke å spille videre. Men selv om jeg ikke kan garantere at han blir helt frisk, vil en operasjon sørge for at hverdagen blir enklere i resten av livet, sier FC Københavns klubblege Frank Odgaard til TV 2 Nettavisen.

Det er akillesproblemer som plager nordmannen.

- Eneste mulighet
TV 2 Nettavisen har ikke lyktes å komme i kontakt med Mykland selv onsdag, men avgjørelsen om operasjon ble tatt etter at Risør-gutten hadde vært på en ny undersøkelse hos Odgaard.

- Operasjon er neste skritt for Erik Mykland. Det er eneste mulighet. Nå gjenstår det bare å finne ut hvor og når. Rekonvalesens-tiden er tre måneder, sier Københavns klubblege videre.

Det betyr at Myggen er uaktuell for den danske toppklubben i sesongavslutningen. Kontrakten hans går også ut etter sesongen. Kombinert med klubblegens skepsis er det derfor ikke umulig at sørlendingens karriere er over.

Stor karriere
32-åringen spilte for Risør, Bryne og Start før han for første gang dro til utlandet - i Utrecht. Ferden gikk så hjem til Start igjen før proff-eventyret fortsatte i Linz, Panathinaikos, 1860 München og nå sist FC København.

Han fikk 78 landskamper før han valgte å gi seg som landslagsspiller senhøsten år 2000.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere