*Nettavisen* Sport.

Tror på mange nye Wenger-år i Arsenal

Foto: Getty Images / All Over Press

- Han er en fantastisk manager, sier Arsenal-eieren.

Arsène Wenger er den manageren i Premier League som har hatt samme jobb lengst. Arsenal-manageren har ledet klubben siden 1996.

I ny og ne har det imidlertid dukket opp rykter rundt franskmannen og han har blitt koblet bort fra Emirates. Enn så lenge sitter han imidlertid trygt.

Wenger har ledet Arsenal til en rekke triumfer, men de siste årene har det vært trofétørke i Nord-London. Sjefen i klubben er likevel fornøyd med den jobben manageren gjør.

- Mange år til
Deleier Ivan Gazidis sier til nyhetsbyrået PA, gjengitt i The Guardian, at han ser for seg Wenger som klubbens manager i mange år til.

- Vi har en fantastisk manager. Vi håper han vil fortsette å gjøre det han gjør her i mange år framover. Han er fortsatt ambisiøs og har det pågangsmotet vi trenger, sier han.

- Han ser også at denne klubben fortsatt har stort potensial. Jeg har et veldig bra forhold til Wenger og han har også et godt forhold til styret i klubben, sier Gazidis.

Wenger har tidligere blitt koblet med Real Madrid, og i sommer har manageren blitt satt i forbindelse med trenerjobben i Paris St-Germain.

Denne sesongen ledet han nok en gang londonklubben til en Premier League-plass på tabellen, men Gazidis er klar på at klubben nå må sette seg større mål enn fjerdeplasser.

- Vi ønsker å konkurrere med de beste og da må vi være i Champions League. Men vi vil også oppover og ønsker å vinne både Premier League og Champions League, sier Gazidis.

Kontrakt til 2014
Denne sesongen røk Arsenal også ut av ligacupen mot lille Bradford og ut av FA-cupen mot Blackburn. I Champions League ble det stopp mot Bayern München.

- Det som er viktig nå, denne sesongen og neste sesong, er å utvikle det økonomiske i klubben. Det vil kunne gi oss muligheter vi ikke har hatt de siste årene, sier eieren.

Wenger har nå kontrakt med Arsenal fram til 2014, og har ikke vært veldig snakkesalig om hvorvidt han ønsker å forlenge den, eller ikke.

- Det eneste jeg kan si nå, er at jeg gjør jobben min med stolthet, lojalitet og engasjement. Jeg ønsker det beste for klubben, forteller Wenger om sin framtid.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag