RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på over 20.000 mot Barcelona

Foto: Getty Images / All Over Press
Billettsalget har tatt seg opp til Vålerengas Barcelona-kamp lørdag.

Fortsatt er det usikkert om den brasilianske nykommeren Neymar blir med til Oslo.

– Vi merker at tempoet på billettsalget har økt den siste tiden. Det er naturlig når folk har vært på ferie og når datoen for kampen nærmer seg, sier markedsdirektør Sjur Mørk i Vålerenga til NTB.

Med billettpriser fra 727 kroner og oppover har mange vært skeptiske til om klubben ville få solgt ut Ullevaal stadion.

Men Mørk sier at han forventer at det blir mye folk på tribunene.

Billettilbud
– Over 20.000 er mye folk, svarer han på spørsmål om hvor mange man kan regne med.

Klubben lanserte sist uke et billettilbud til kampene mot Barcelona og Liverpool (7. august). For 3000 kroner kan idrettslag ta med inntil 15 personer på én av kampene. Men tilbudet skyldes ikke at klubben frykter få tilskuere.

– Nei, vi frykter ikke det. Vi føler vi har kontroll, sier markedsdirektøren.

Barcelona avlyste sin planlagte treningskamp mot polske Legia Gdansk i helgen, etter at trener Tito Vilanova fredag måtte trekke seg på grunn av tilbakevendende kreftsykdom. Dermed blir storkampen deres mot Bayern München onsdag den eneste før laget kommer til Oslo.

Messi er med
Hvem laget har med seg til Tyskland vil trolig gi svar på hvilke spillere man kan vente seg å se mot Vålerenga. Osloklubben har fått bekreftet at superstjernen Lionel Messi er med. Men nysigneringen Neymar har man ikke fått svar på.

– Messi er sikker. Neymar er mer usikkert. Vi vet mer om det om noen dager. Det er mye som skjer hos Barcelona nå, så det er litt uoversiktlig, sier Mørk.

Kanskje har den spanske storklubben også en ny trener på plass til kampen. Da Vilanova trakk seg i forrige uke ble det varslet at en erstatter skulle være på plass i inneværende uke. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere