RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på rask Ujah-avklaring

Foto: Aleksander Andersen/SCANPIX
Sist oppdatert:
Anthony Ujahs agent mener en avklaring rundt toppscorerens framtid kan være på plass denne uka.

LSKs nigerianske spissjuvel er hetere enn noen gang på overgangsmarkedet etter fire mål mot Strømsgodset søndag. Brøndby har lenge ledet an i jakten på 20-åringen, men beilerne er fortsatt mange.

- Brøndby er fortsatt interesserte, men etter at Ujah scoret fire mål i den siste kampen, er interessen for ham stor, sier agent Atta Aneke til sporten.dk.

Han tror ikke det drøyer lenge før en avklaring i overgangssaken foreligger.

- Jeg tror det kan komme noen avgjørende nyheter denne uken, sier Aneke.

Sporten.dk hevder å kjenne til at Brøndby jobber intenst med å sikre seg Ujah. Sportssjef Ole Bjur skal være i intense forhandlinger med både LSK-ledelsen og spillerens representanter, og samtalene går angivelig i riktig retning.

Klubbene skal imidlertid være uenige om et sentralt punkt: Når Ujah eventuelt blir Brøndby-spiller. Lillestrøm ønsker angivelig å beholde sin toppscorer til vårsesongen i eliteserien avsluttes med hjemmekamp mot Viking på Åråsen.

Brøndby begynner på sin side oppkjøringen til en ny sesong 22. juni - og vil svært gjerne ha nigerianeren på plass allerede da. Klubben åpner årets Superliga-sesong allerede 17. juli, og vil ha best mulig tid til å spille Ujah inn på laget.

Spørsmålet er naturligvis også om danskene legger på bordet nok penger til at LSK slipper sin spissjuvel. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere