RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: CHRISTIAN CHARISIUS (Reuters)

Tror Rosenborg ville vunnet uansett

Sist oppdatert:
25-årsjubilanten Mohammed Abdellaoue tviler på at overgangen til Hannover ødela gullsjansene for Vålerenga.

Det røper landslagsspissen overfor VG Nett.

- Det er selvsagt vanskelig å si. Men også etter at jeg dro har Vålerenga vunnet mye. Dessuten er Rosenborg et svært godt lag.

Moa er svært fornøyd med tingenes tilstand etter overgangen til Hannover og tysk Bundesliga.

- Jeg merket at det var riktig for meg. Og at 96 er den rette klubben for meg. De har fulgt meg lenge, og tok tidlig kontakt. Når man spiller i Norge og får et slikt tilbud fra Bundesliga, må man ta sjansen, sier han til VG Nett.

På sin 25-årsdag lørdag kan Moa få sitt comeback i Hannover-drakta etter et skadeavbrekk. Hjemmekampen mot FC Köln på Niedersachsenstadion kan bli en ideell feiring for jubilanten, som har vært en viktig bidragsyter til Hannovers beste sesongstart noensinne i tysk Bundesliga.

Med sine fire mål så langt er han klubbens toppscorer, til tross for å ha vært skadet et par ganger i løpet av høsten. Han har fått en varm velkomst i sin nye klubb.

- Den hjertelige mottakelsen var selvsagt en glede. Slik ble den første tiden i Hannover lettere. Det er klart jeg setter pris på det, sier landslagsspissen til VG Nett.

Med Moa ute tapte Hannover 0-3 borte for Bayern München i forrige seriekamp. Også i oppgjøret før ble det tap for St. Pauli. Hannover ligger likevel på en respektabel 7.-plass på tabellen foran helgens serierunde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere