Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror Vardy-suksess åpner for flere «uslepne diamanter»

Jamie Vardys reise fra anonymitet til Premier League-toppscorer kan vise vei for andre britiske spillere som sliter utenfor ligasystemet, mener Manchester Uniteds Chris Smalling.
Jamie Vardys reise fra anonymitet til Premier League-toppscorer kan vise vei for andre britiske spillere som sliter utenfor ligasystemet, mener Manchester Uniteds Chris Smalling. Foto: Rui Vieira (Ap)
Sist oppdatert:
Jamie Vardys reise fra anonymitet til Premier League-toppscorer kan vise vei for andre britiske spillere som sliter utenfor ligasystemet, mener Manchester Uniteds Chris Smalling.

- Jeg tror Jamies suksess gjør at klubber kommer til å ha et øye for spillere utenfor ligasystemet, sier Smalling til klubbens nettside.

- Hvis man kan finne «uslepne diamanter» i lokalfotballen eller utenfor ligasystemet, vil det være dumt å ikke gi dem muligheten, fortsetter han.

Leicester-angriper Vardy ble i helgen den første spilleren som har scoret i elleve Premier League-kamper på rad. 28-åringen har kommet dit han er etter å ha vært i klubber som Stocksbridge Park Steels, Halifax og Fleetwood.

Smalling startet selv utenfor ligasystemet og har tatt den lange veien til toppen. Midtstopperen tror reisen har hjulpet ham – og Vardy – til å bygge karakter.

– Alle snakker om ham og alt det han har gjort denne sesongen, men man kan se at han ikke er den typen som kommer til å endre seg. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!