RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror Wæhler blir spilleklar

Foto: Erlend Aas (Scanpix)
Kriserammede Aalborg setter sin lit til at lagets norske kaptein rekker helgens serierunde.

(ANB): Tirsdag måtte landslagsstopperen rusle omtåket av gressmatta på Ullevaal stadion – etter å ha fått en portugisisk albue i hodet.

Etter kampen hadde Wæhler det vondt, men konstaterte at han kom bedre fra smellen enn John Arne Riise dagen i forveien.

I Aalborg likte man uansett ikke nyheten om at lagets kaptein hadde forlatt banen med skade, men da landslagsstopperen dukket opp i klubblokalene dagen derpå fikk trener Magnus Pehrsson beroligende meldinger.

Er positiv
- Han hadde det klart bedre onsdag, så jeg satser på at han trener lørdag og spiller søndag, sier svensken til avisen Nordjyske Stiftstidende.

Helt trygg er han likevel ikke.

- Det er klart at man aldri kan være hundre prosent sikker med en sånn skade, men Kjetil er positiv og da er jeg det også, sier Pehrsson.

For Aalborg ville det vært et hardt slag å miste sin norske lagkaptein. Jylland-klubben har slitt voldsomt i sesonginnledningen og ligger nest sist i Superligaen etter sju serierunder.

Minus 37 mill.
Som om ikke det er nok, er klubben i en krevende situasjon økonomisk. Nylig la Erik Hamréns tidligere arbeidsgiver fram et underskudd på 37 millioner kroner etter første halvår i år.

Aalborg jobber også med å få papirene i orden sånn at nyinnkjøpte Dickson Nwakaeme kan få sin debut for laget. Det skjer imidlertid ikke i søndagens bunnoppgjør mot Horsens.

Trøsten for Wæhler & co. er at det er kort vei opp til trygg grunn.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere