RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TIL ANGREP: Bergensordfører Trudle Drevland går til frontalangrep på kampoppsettet til Norges Fotballforbund.
TIL ANGREP: Bergensordfører Trudle Drevland går til frontalangrep på kampoppsettet til Norges Fotballforbund. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)

Trude Drevland til angrep på Norges Fotballforbund

Raser mot det hun kaller for «historieløs» håndtering av forbundet.

Når forhåpentligvis flesteparten av de stemmedyktige i Norge strømmer til valgurnene på valgdagen 14. september, er det flere som må ta et vanskelig valg.

For Brann-fansen er nok ikke valget vanskelig. De er nemlig satt opp til å spille kveldskamp klokken 19.00 hjemme mot Fredrikstad, mens Sogndal har hjemmekamp mot Nest Sotra.

Brann-patriot og ordfører i Bergen, Trude Drevland, raser mot kampoppsettet.

- Fotballforbundet må skjerpe seg kraftig. Valgdagen er en svært viktig dag. Historieløst at man i NFF ikke vet bedre, sier Drevland til Bergensavisen.

I NFF tar de kritikken fra ordføreren med knusende ro.

- Vi er uenige i dette. Idretten og samfunnslivet må gå videre uavhengig av valgdagen, og folk har muligheten til å forhåndsstemme, sier kommunikasjonssjef Yngve Haavik til NRK.

Fotballforbundet er klare i sin sak om at samfunnet ikke kan stoppe opp, selv om det er valgdag, og begrunner det med at det spilles tusenvis av fotballkamper i barne- og ungdomsfotballen hver dag, pluss konkurranser i andre idretter.

Blant Brann-fansen er man enige med sin ordfører, mens Tina Åsgård i SV i Bergen, mener det er respektløst av NFF.

- I en travel hverdag er det ikke lett å rekke over jobb, valg og fotball. Det må ikke bli slik at tilpasningen av TV-kanalene bestemmer over valgdeltakelsen, sier Åsgård til Bergensavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere