*Nettavisen* Sport.

Truer med å begynne å filme

Foto: Paul Ellis / AFP

Liverpools manager klager over at dommeravgjørelsene går imot Luis Suarez & co.

28.09.12 08:49

Brendan Rodgers sier ifølge The Guardian at Liverpool-spillerne kan komme til å ty til usportslige midler for å få dommerne til å blåse i deres favør.

Nordiren irriterer seg over at Luis Suarez ikke fikk straffespark mot Manchester United, noe TV-bildene tyder på at han burde ha fått. Rodgers mener også at Suarez burde ha fått et straffespark mot Sunderland, og mener at viktige avgjørelser har gått imot Liverpool helt siden sesongen startet med 0-3-tapet for West Bromwich Albion.

- Vi liker å tro at vi er et sporty lag. Jeg har alltid bedt spillerne mine om å gjøre det rette, om ikke å filme, om å spille fair. Men det virker som om vår ærlige opptreden koster oss viktige avgjørelser. Det er så mange som har gått imot oss, sier Rodgers.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Paul Ellis / AFP

Han snakket torsdag med dommersjef Mike Riley, for å gi uttrykk for sin misnøye.

- Det vil være en skam om spillere som ikke respekterte reglene, og om managere som ber spillerne holde seg på beine og unngå filming, ikke fikk beslutninger i sin favør på grunn av dette. Jeg mener at det er viktig at dommere forstår dette. Vi har ikke lyst til å oppmuntre til filming, men vi kan bli nødt til å gjøre det, konstaterer Liverpools manager.

- Suarez har hatt et par gode muligheter til å få straffespark. Han har ikke filmet, det har vært legitime straffespark, og han har til og med fått gult kort. Han gikk ned mot Sunderland og det så ut som et klart straffespark, men han fikk i stedet gult kort. Mot Manchester United var det mer kontakt i hans tilfelle enn det var da Antonio Valencia gikk ned, og Valencia fikk straffespark, mens vi bare fikk enda en uflaks-historie.

LES OGSÅ:Nettavisen lanserer gratis Premier League-app

På spørsmål om hvorvidt Suarez blir straffet for ryktet sitt, svarer Rodgers at det er bedre å spørre dommerne om dette.

- Men han er en vidunderlig spiller og uavhengig av om han går ned, skal det være straffespark hvis det er straffespark. Basert på hva jeg har sett, virker det ikke som at han noen gang vil få en avgjørelse i hans favør og det plager meg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.