Gå til sidens hovedinnhold

Truer med å saksøke Pelé

Robinho raser mot dopingpåstander.

I forrige uke sendte en brasiliansk radiokanal et innslag der fotballegenden Pelé beskylder landsmannen Robinho for både å ha dopet seg, og brukt narkotika tidligere i karrieren.

Utspillet skal av naturlige årsaker ikke ha falt i god jord hos Manchester City-stjernen. Nå krever spissens rådgivere at Pelé ber om unnskyldning, og trekker tilbake uttalelsen.

Truer med søksmål
- Vi krever en offisiell unnskyldning, med mindre det han sa ble mistolket av media. Og om Pelé ikke tar ansvar for uttalelsene må vi ta dette til retten, sier en representant for spissen til fobazo.com ifølge SkySports.

- Robinho er lei seg og skuffet. Det virker som Pelé har glemt at han er et stort idol i Brasil, og det virker som han leser alt for mange tabloidaviser, siden han kunne finne på å si noe sånt.

- Aldri dopet seg
Også spillernes agent, Juan Figer, sier han ønsker å holde samtaler med Pelé så fort som mulig for å få klarhet i situasjonen. Han mener utspillet ikke har rot i virkeligheten.

- Det Pelé påstår er helt meningsløst. Vi håper å få snakket med han, og få klarhet i dette. Forhåpentligvis er det hele bare en misforståelse. Robinho har aldri dopet seg, sier agenten.

Pelés kommentarer skal ha kommet under en privat fest hjemme i Brasil, og 68-åringens utspill skal ha blitt tatt opp av radiokanalen uten at han selv visste det. Nå har nyheten gått verden rundt.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021