RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press / Twitter skjermdump (Getty Images / All Over Press)

Truet med juling etter Villas-Boas-krangel

Sist oppdatert:
- Han kunne ikke vente med å slå inn trynet mitt, sier Daily Mail-journalisten.

Det er Tottenham-manager Andre Villas-Boas, som preger de fleste sportsforsidene i de engelske avisene dagen etter uavgjortkampen mot Manchester United på White Hart Lane.

På en pressekonferanse tok nemlig den portugisiske manageren et oppgjør med to av journalistene, som var til stedet, og mente at journalistene hadde «fornærmet hans integritet, menneskelige verdier og profesjonalitet».

Opprørt over kritiske kommentarer
Journalistene det er snakk om, er Daily Mails Neil Ashton og Martin Samuel, som begge har kommet med kritiske kommentarer om Villas-Boas i en av Englands største aviser på nett.

Villas-Boas skal ifølge, Daily Mail, ha reagert svært negativ på blant annet kommentaren der Ashton hevder at hvem som helst kunne hatt suksess med Porto da Villas-Boas var manager i klubben. Journalisten skriver også at managerjobben i Chelsea ble en for stor oppgave for portugiseren og at han heller ikke er riktig mann til å lede Tottenham.

Spurs-sjefen skal heller ikke være særlig fornøyd med kommentaren Martin Samuel skrev etter Tottenhams 6-0-tap for City. Journalisten skriver blant annet at Villas-Boas ikke er så smart, som han selv tror han er, og at han alltid legger skylden på andre.

Under søndagens pressekonferanse sa altså Villas-Boas fra om hva han mente om det de to journalistene hadde skrevet.

Ashton tok opp diskusjonen med portugiseren under pressekonferansen uten at de så ut til å komme til noen enighet.

- Ikke et personlig angrep
Samme journalist skrev også en ny kommentar i Daily Mail søndag kveld, hvor han forsøker å forklare hva konflikten går ut på.

- Han er opprørt fordi jeg har skrevet et kommentar hvor jeg setter spørsmålstegn ved hans prestasjoner i Porto, da han vant «the treble» med dem i 2011, og da han var heldig som fikk jobben i Chelsea, skriver Ashton.

- Min kommentar var ikke et personlig angrep på AVB. Hvordan kan det ha vært det? Jeg kjenner ikke engang personen. Likevel hevder han at jeg har angrepet ham, forfulgt ham, noe som ikke kan stemme ettersom jeg kun har sett ham seks ganger i løpet av livet mitt, skriver Daily Mail-journalisten.

Truet med juling
Etter søndagens pressekonferanse forteller Asthon også at han nå har mottatt trusler fra Tottenham-supportere.

- Unge Tottenham-supportere forteller meg på Twitter at jeg har blitt «eid» av AVB.

- Én av dem kunne også fortelle meg at han nesten ikke klarte å vente med å se meg på gaten, slik at han kunne slå inn trynet mitt, skriver Asthon.

Siste ord er trolig ikke sagt i denne saken, men Villas-Boas har uansett nok med å få orden på Tottenham, som trenger poeng i de neste kampene for å holde følge med lagene øverst på tabellen.

Spurs viste til tider svært gode takter mot Manchester United søndag, og allerede onsdag får de muligheten til å ta nye poeng når Spurs møter Fulham på Craven Cottage.

Se deler av søndagens pressekonferanse med Villas-Boas under:

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere