RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truls Haakonsen ferdig i VIF

Foto: Olsen, Geir (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Partene har blitt enige om å avslutte arbeidsforholdet.

Dette melder Vålerenga Fotball i en pressemelding søndag. Arbeidsforholdet avsluttes med umiddelbar virkning.

Årsaken skal være uenighet om veivalg på elitesatsingen.

Haakonsen, som har fungert som sportsdirektør i Vålerenga siden 2009, har vært en sentral person i den turbulente saken rundt Veigar Páll Gunnarssons overgang fra Stabæk til Vålerenga. I oktober ble Haakonsen anmeldt av Doms- og sanksjonsutvalget, men denne ble senere trukket fordi Haakonsen aldri har inngått aksept av idrettens straffebestemmelser, og heller ikke var medlem av en klubb i NFF-systemet.

- Styret har forståelse for at det vil bli stilt spørsmål om denne konklusjonen kan knyttes til den pågående overgangssaken. Den saken er ennå ikke avsluttet, og det er ikke opp til styret å fordele ansvar og skyld i saken, sier styreleder i Vålerenga Fotball, Odd Skarheim, ifølge vif-fotball.no.

- Skal man som sportsdirektør bidra til å utvikle en klubb, er det helt nødvendig å gå i takt med styret. Det er ikke til å legge skjul på at vi er grunnleggende uenige om hvilken retning elitedelen skal utvikle seg i årene fremover. Jeg har hatt en spennende og morsom tid i Vålerenga Fotball, og ønsker klubben lykke til i fremtiden, sier avtroppende sportsdirektør Truls Haakonsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere