*Nettavisen* Sport.

Truls Haakonsen ferdig i VIF

Foto: Olsen, Geir (SCANPIX)

Partene har blitt enige om å avslutte arbeidsforholdet.

15.01.12 15:40

Dette melder Vålerenga Fotball i en pressemelding søndag. Arbeidsforholdet avsluttes med umiddelbar virkning.

Årsaken skal være uenighet om veivalg på elitesatsingen.

Haakonsen, som har fungert som sportsdirektør i Vålerenga siden 2009, har vært en sentral person i den turbulente saken rundt Veigar Páll Gunnarssons overgang fra Stabæk til Vålerenga. I oktober ble Haakonsen anmeldt av Doms- og sanksjonsutvalget, men denne ble senere trukket fordi Haakonsen aldri har inngått aksept av idrettens straffebestemmelser, og heller ikke var medlem av en klubb i NFF-systemet.

- Styret har forståelse for at det vil bli stilt spørsmål om denne konklusjonen kan knyttes til den pågående overgangssaken. Den saken er ennå ikke avsluttet, og det er ikke opp til styret å fordele ansvar og skyld i saken, sier styreleder i Vålerenga Fotball, Odd Skarheim, ifølge vif-fotball.no.

- Skal man som sportsdirektør bidra til å utvikle en klubb, er det helt nødvendig å gå i takt med styret. Det er ikke til å legge skjul på at vi er grunnleggende uenige om hvilken retning elitedelen skal utvikle seg i årene fremover. Jeg har hatt en spennende og morsom tid i Vålerenga Fotball, og ønsker klubben lykke til i fremtiden, sier avtroppende sportsdirektør Truls Haakonsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag