RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tørum refset spillerne

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Knut Tørum var svært irritert etter tapet mot Strømsgodset. - Nå må spillerne skjerpe seg, sier en irritert RBK-trener.

ROSENBORG – STRØMSGODSET 1-2:

TRONDHEIM (Nettavisen): - Jeg er alvorlig bekymret over at vi ikke klarer å få ballen i mål. Selv de største mulighetene sløses vekk. Nå må spillerne skjerpe seg, sier Knut Tørum

Mangelen på målscorere er i ferd med å ta fra Rosenborg-treneren nattesøvnen. Gang på gang spiller trønderne seg fram til motstanderens 16-meter – men der blir det full stopp. Hva som venter Steffen Iversen & Co når de kommer på trening i morgen vil ikke Tørum gå nærmere inn på, men terping på angrepsspill og avslutninger står helt sikkert på programmet.

Omtrent like sikkert er det at en del av spillerne som startet mot Strømsgodset må slite benken 16. mai.

Varsler forandringer
- Dette dreier seg ikke om flaks og uflaks, men om mangel på kvalitet. Det vi presterer foran mål er rett og slett elendig, sier en tydelig irritert Rosenborg-trener, som vokter seg vel for å navngi hvilke spillere han er mest skuffet over.

- Når humøret er så nært bunnivå det går an å komme er det aldri lurt å kommentere innsatsen til enkeltspillere, sier han og tvinger fram et smil.

Det er ikke bare det tannløse angrepsspillet som får Rosenborg-treneren til å se rødt. Også innsatsen i de bakre rekker er langt under pari.

- Strømsgodset produserer tre målsjanser og scorer på to. Det var svakt forsvarsspill ved begge anledninger, slår Tørum fast og varsler forandringer når Start kommer til Lerkendal om tre dager.

- Noe må gjøres. Vi kan rett og slett ikke fortsette sånn, sier han.

Godset-bonus
Mens RBK-treneren gang på gang må forklare hvorfor seieren glapp mot Strømsgodset, hvorfor mannskapet hans gikk fullstendig opp i liminga etter pause, kan kollega Dag-Eilev Fagermo sette en ny fjær i hatten og ikle seg sitt aller bredeste glis. Tre poeng på Lerkendal smakere godt for drammenserne.

- Denne seieren er rein bonus for oss. Guttene sleit tungt nesten hele første omgang og det så lenge stygt ut. Men takket være en fantastisk moral og knallhardt arbeid klarte vi å snu kampen. La gå at Rosenborg hadde ballen mest og produserte de fleste sjansene, det var vi som lagde flest mål, smiler Godset-treneren, som i motsetning til Tørum slipper å heise mannskapet opp av gjørma foran neste kamp.

- Nå gjelder det å få spillerne fortest mulig ned på jorda. 16. mai skal vi møte Aalesund. Det er en viktigere kamp for oss enn møtet med Rosenborg, sier Fagermo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere