RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tumulter i Frisks comeback

Sist oppdatert:
Dommer Anders Frisk gjorde comeback på fotballbanen etter skandalen på Olympiastadion i Roma tidligere i måneden. Det endte med mer bråk.

Umiddelbart etter sluttsignalet i Skåne-derbyet mellom Helsingborg og Landskrona løp en tilskuer inn på banen. Supporteren ble stoppet av Landskronas Henrik Nilsson, slik at tre vakter kunne komme inn og kaste seg over inntrengeren.

Rakk å bli redd
- Jeg rakk å bli litt redd. Jeg trodde først at han var ute etter noen av våre spillere som sto med ryggen mot ham. Men jeg tenkte senere at det nok var Frisk han var på vei mot, forteller Nilsson til Aftonbladet.

Supporteren, som ble overlevert til politiet, ble avhørt umiddelbart etter kampen. Han hevdet da at han ikke ville ta dommeren.

Helsingborg risikerer nå opptil 250.000 svenske kroner i bøter.

- Dette er ingen liten forseelse, sier Björn Ahlberg i det svenske fotballforbundet til avisen.

Første kamp
- Jeg håper vi slipper bøter. Å gardere seg mot alt, er umulig, sier Helsingborgs klubbdirektör Kjell Jakobsson.

Anders Frisk dømte sin første kamp etter skandalen i Roma, da han ble knocket ut av en gjenstand som ble kastet fra tribunen. Frisk blødde kraftig fra hodet, og bestemte seg for å blåse av kampen mellom Roma og Dynamo Kiev i halvtid.

- Jeg vil ikke uttale meg om noenting akkurat nå, sa Frisk etter kampen.

Han dømte totalt 45 frispark i kampen, delte ut åtte gule kort, i tillegg til at han viste ut hjemmelagets stjerne Jesper Jansson. Særlig det siste falt hjemmefansen tungt for brystet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere