RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tung dag på jobb for Ødegaard

TØFF DAG PÅ JOBBEN: Martin Ødegaard fikk røff behandling av Leioa-spillerne og gikk til slutt tapende av banen for første gang som Real Madrid-spiller.
TØFF DAG PÅ JOBBEN: Martin Ødegaard fikk røff behandling av Leioa-spillerne og gikk til slutt tapende av banen for første gang som Real Madrid-spiller. Foto: Denis Doyle (Getty Images)
Sist oppdatert:

LEIOA - REAL MADRID CASTILLA 1-0:

Martin Ødegaard og resten av Real Madrid-reservene fikk det tøffere enn ventet da de tok turen til svake Leioa lørdag kveld.

Til tross for at vertene hadde gått tapende ut av sine siste fem kamper, var motivasjonsnivået høyt da Ødegaard og co. kom på besøk og de hvitkledde gjestene måtte til slutt se seg slått 1-0.

Ødegaard spilte fra start for annen gang på rad, og viste ved flere anledninger fram litt av sitt brede reportoar.

Spesielt i første omgang var nordmannen i lekehumør og var mye involvert. 16-åringen spilte ved flere anledninger fram sine lagkamerater til gode målsjanser, men ingen endte i nettkjenning.

Det var likevel tydelig at motspillerne var bevisste på hvem de hadde med å gjøre, for flere ganger ble Ødegaard klippet ned og gitt røff behandling.

Utover i den andre omgangen ble da også Ødegaard mer og mer usynlig og frustrasjonen over stadige taklingsforsøk og en dårlig gressmatte ble etter hvert tydelig.

Like før slutt kunne Real Madrid ha fått med seg ett poeng, men Raul de Tomas traff tverrliggeren med frisparkforsøket.

Dermed forbigås Castilla av Athletic Bilbaos reservelag på toppen av tabellen. Det er dog bare ett plussmål som skiller de to.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere