*Nettavisen* Sport.

Tunge overskrifter for Deila

«DEILA M FOR MURDER»: Den skotske utgaven av The Sun brukte et kreativt ordspill på sitt oppslag.

«DEILA M FOR MURDER»: Den skotske utgaven av The Sun brukte et kreativt ordspill på sitt oppslag. Foto: Leszek Szymanski (NTB scanpix)

Nordmannen må tåle kritikk etter tapet i Polen.

31.07.14 12:00

Ronny Deila må tåle kritikk og pessimisme i skotske aviser dagen etter 1-4-smellen mot Legia Warszawa.

Den norske manageren gikk høyt ut før kampen, men falt tungt på bortebane i Polen. Celtic levnes små sjanser til å snu resultatet på hjemmebane i mesterligakvalifiseringen.

«Deilas uttalte drøm om å bygge et lag som kan styre kamper mot topp europeisk motstand – noe Legia ikke er – synes langt unna å bli realisert. Han prøvde å være modig, men ble bitt i baken av sine problemer», skriver Ronnie Cully i Glasgow-avisen The Herald.

Han setter også spørsmålstegn ved flere spillere i Deilas laguttak.

Marerittkamp

Storavisen Daily Record går enda lenger i sin beskrivelse. Nettutgaven toppes av følgende tittel: «Skrekk-show i Polen etterlater Celtics mesterligadrøm i filler».

«Det er vanskelig å vite nøyaktig hvor man skal starte, men det føles allerede som slutten for Celtic», skriver avisen blant annet.

Flere medier slenger seg på. Evening Times beskriver kampen som en «flopp», mens BBC mener at Deila og Celtic må bestige et fjell etter «marerittet» i Warszawa.

Trolig er det best for Deila å stå over avisrunden torsdag. Han kan vente seg noen tøffe uker. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.