*Nettavisen* Sport.

Turan vil vekk fra Atlético

VIL VEKK: Arda Turan skal ønske seg bort fra Atlético Madrid. AFP POTO/ JOSE JORDAN Foto: Jose Jordan (Afp)

Arda Turan skal være lei den tøffe fysiske treningsmetoden til Diego Simeone.

26.06.15 20:00

Ifølge Marca så vil Atlético Madrid-spilleren vekk fra klubben. Grunnen til det skal være at han er misfornøyd med hvordan treningene er. Diego Simeone er kjent for sin tøffe fysiske treningsmetode, og nå skal Arda Turan altså være lei.

Penger også en faktor

Tyrkeren skal også ha avslørt at lønnen er for lav i hovedstadsklubben. Det i tillegg til Simeones tøffe spillestil skal være nok for at tyrkeren ønsker å flytte på seg.

Dette ble avslørt på en tur til Kina nylig. Atlético skal ha kalt spilleren inn på teppet etter at tyrkerens agent skal ha avslørt detaljene. Der skal Turan ha bekreftet at han vil vekk.

Vil ikke spille defensivt

Tyrkeren skal ønske seg til en klubb hvor han blir brukt i en rolle mer offensivt. Forrige sesong så mistet Turan flere kamper på grunn av småskader. Det skal han ha skyldt på Simeones tøffe stil.

Madrid-klubben skal ha sagt hva de mener om saken, og at spilleren kan forlate klubben. Tyrkerens utkjøpsklausul er på omlag 300 millioner kroner.

Arda Turan kom til Atlético Madrid i 2011 og har godt over 100 kamper for klubben. Han var med på seriegullet i 2013-2014 sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.