TV 2 Sumo hadde tekniske problemer lørdag ettermiddag, men problemer ser nå ut til å være rettet opp og tjenesten fungerer igjen.

De som ønsket å se lørdagens Premier League-kamper via strømmetjenesten fikk lenge ikke gjort det.

Les også: Liverpool leder Premier League etter seier over Brighton

Guardiola «i loop»

Logget man seg inn på Sumo og gikk inn på fotballkanalen TV 2 Sport Premium, vistes kun sluttbildene fra kampen mellom Wolverhampton og Manchester City som ble spilt tidligere lørdag.

TV 2 opplyste til Nettavisen at oppgjøret mellom Arsenal og West Ham derfor var flyttet til den åpne kanalen TV 2 Sportskanalen.

Kommunikasjonssjef i kanalen, Jan-Petter Dahl, forteller Nettavisen at de beklager problemene som oppsto på TV 2 Sumo.

- Det er ingen som synes dette er noe morsomt hos oss. Det er bare å beklage. Kampen mellom Arsenal og West Ham pågår akkurat nå og på grunn av problemene på Sumo har vi flyttet kampen til TV 2 Sportskanalen, som er en åpen kanal, forteller han.

Dahl sier også at TV 2 ikke kan garantere at det ikke vil oppstå nye problemer på Sumo i fremtiden.

- Vi kan aldri garantere det, men vi jobber mot å ha null margin for feil. På grunn av det tar vi umiddelbart grep, slik at alle kan se kampen de ønsker å se, sier han.

Les også: Joshua King scoret for Bournemouth da det ble utdelt flere røde kort

HTML EMBED
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = "https://www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Andre gang på kort tid

Dette er andre gang i løpet av kort tid at TV 2 Sumo opplever problemer. Også mandag slet strømmetjenesten med tekniske problemer.

Det skjedde under møtet mellom Crystal Palace og Liverpool.

TV 2 skrev på sin Twitter-side at de jobbet med å løse problemene.

- Vi beklager problemene med TV 2 Sumo, og gjør alt vi kan for å få tjenesten opp på beina igjen snarest! skrev kanalen.

Seerne reagerer

Mange brukere reagerte på at Sumo hadde problemer nok en gang og la ikke skjul på sin skuffelse over at tjenesten ikke fungerte.

Premier League-pakken på TV 2 Sumo koster 399 kroner per måned.