RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV 2 Sumo-problemer under Liverpool-kamp


TV 2-TRØBBEL: Liverpool og Jürgen Klopp spiller mot Crystal Palace, men TV 2 ser ut til å ha problemer med sin streametjeneste TV 2 Sumo.
TV 2-TRØBBEL: Liverpool og Jürgen Klopp spiller mot Crystal Palace, men TV 2 ser ut til å ha problemer med sin streametjeneste TV 2 Sumo. Foto: Eddie Keogh (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Brukerne reagerte.

TV 2s streametjeneste Sumo hadde tekniske problemer mandag kveld og mange brukere opplevde at tjenesten ikke fungerte som den skulle.

Dette skjedde samtidig som Crystal Palace skulle møte Liverpool i Premier League, en kamp TV 2 har rettighetene til å vise.

- Det passer veldig dårlig, vi jobber iherdig med saken, skrev TV 2 Sporten i en Twitter-melding rundt klokken 21 mandag kveld.

I rundt 30 minutter av kampen var det umulig å komme inn på tjenesten og brukerne ble møtt av en feilmelding. Først en halvtime ut i oppgjøret fungerte Sumo igjen.

- Dette er bare å beklage. Ingen har det verre enn oss akkurat nå etter en slik hendelse. Vi vet hva dette betyr for supporterne. Derfor valgte vi også å sende kanalen åpen på Sportskanalen. Kampen er nå utenfor betalingsmur, forklarte kommunikasjonsansvarlig for TV 2, Jan-Petter Dahl, overfor BT.

FEILMELDING: Slik så TV 2 Sumo ut rundt klokken 21 mandag kveld.

- Vi opplever dessverre problemer med tjenesten vår. Dette er utrolig beklagelig, og vi har alle tilgjengelige ressurser på saken. Vi må ydmykt be om tålmodighet mens vi forsøker å løse problemet, skrev TV 2 om problemene de opplevde.

Premier League er som kjent svært populært blant nordmenn og en rekke brukere på Twitter irriterte seg over at tjenesten ikke fungerte og at de gikk glipp av store deler av første omgang.

- Nå virker 449 kroner per måned som rimelig bortkastet, skrev en Twitter-bruker, som tydelig var irritert fordi han ikke fikk sett deler av kampen.

TV 2 Sumo opplyste rundt klokken 21.35 via Twitter at kampen mellom Crystal Palace og Liverpool etter hvert ble flyttet over på TV 2 Sportskanalen, som for mange er en gratiskanal.

Kampen gikk opprinnelig kun på betalingskanalen TV 2 Sport Premium, samt TV 2 Sumo.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere